یادداشتهای سهیلا ملکی 🌾 (183) سهیلا ملکی 🌾 5 روز پیش من معذرت نمی خواهم سوفیا پروکوفیوا 3.8 1 واقعا خوفناک و در سبک تربیتی سنتی و دهه شصتی بود😃 پسری بابت اشتباهش از مادرش عذرخواهی نمیکنه و از خونه میره. روند غلبهی سردی و محوشدن رنگها جالب بود. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/5/14 گریه نکن خرگوشی یورگ موله 4.1 5 نسبت به جلد حمام خرگوشی بیشتر پسندیدیم. و از قضا روزی برای اولین بار خوندیم که دختر ۲سالهم خورده بود زمین و گریه میکرد. گریهش قطع شد و با خوبشدن خرگوشی کلی ذوق کرد و فریاد شادی سرداد. 😃 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1404/5/7 گوش کن و انجام بده؛ بیا این طوطی رو قلقلک بده! جلد 2 نی کو اشترن باوم 4.3 1 خیلی مناسب برای فعالیت دستجمعی خانوادگی یا گروه خردسالان. تنها قسمتی که نپسندیدم حضور شاهزادهخانم بود. کتابی که آتشنشان زن دارد چرا به جای یک دختر معمولی شخصیت شاهزاده دارد؟ 0 2 سهیلا ملکی 🌾 1404/5/7 شنگال کیو مکلیر 4.0 19 واقعیتش تجربهم میگه این دست کتابها غالبا در راستای موجه جلوهدادن و سفیدشویی همجنسگراییه. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/9 خانواده مهم تر است: راهنمای کودک برای اینکه بداند، خانواده از هر جمعی باارزش تر است جی .اس. جکسون 3.0 2 چون داستان نیست ترجیح دادم خودم برای بچهها بخونم و بخشیش رو به دخترم بدم و در پایان هربخش درموردش گفتوگو کردیم. خوب و مفید بود. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/9 سفر در کاموا پری رضوی 3.2 1 خیالانگیزی کتاب خیلی خوب بود اما اجزای داستان و تصویرگری طوری بود که گویا کتاب متعلق به اروپاست درحالیکه نویسنده و تصویرگر ایرانی هستند. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/9 گیاهان شگفت انگیز لورین هورسلی 4.0 1 اطلاعات مختصری از چندگیاه متفاوت و شگفتانگیز در سراسر جهان و توضیح نحوهی رشد گیاه. گزینهی مناسبیه که با بچهها درمورد اون گیاهان و عکسشون در اینترنت جستوجو کنید و با هم تعجب کنید :] 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/8 مردی که زیاد نمی دانست: داستانی از برادران گریم الیزابت جین رز 3.8 5 مناسب برای گفتوگو در مورد معاملات و پرورش هوش مالی. 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/7 شش مرد دیوید مک کی 3.6 4 از جمله کتابهای ضدجنگ که درنهایت همه را دعوت به صلح میکند بدون اینکه تاکیدی روی شروعکنندهی جنگ داشته باشد. تصویرگری جالبی داشت. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/4/7 دعای موش کوچولو کلر ژوبرت 3.9 8 متوجه نشدم چرا در پایان صاحب ۲تا مامانبزرگ و یک پدربزرگ شد. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 سرشار زندگی جان فانته 3.5 20 درمورد زندگی و جزئیات، مردمشناسانه و روانشناسانه، شامل نکاتی از تاریخ اجتماعی و طنزی لطیف. عالی عالی عالی! 0 6 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 سرما نخوری کوتی کوتی جلد 2 فرهاد حسن زاده 4.0 7 به نظر من ۳ ستاره میگیره اما دخترم گفته حتما ۵ بدم :)) بعضی داستانهاش آموزنده، بعضیش بامزه و بعضیش به نظر من نه بامزه و نه شامل نکتهی تربیتی بود. تصویرگری کتاب خوب و مرتبط بود. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 روزهای بی آینه: خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری گلستان جعفریان 4.1 68 کاش خدا یه همتی به من بده درمورد بدبودن این کتاب بنویسم. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 اژدهایی به نام طوفان بزرگ جی ویلیامز 3.5 1 درمورد اخلاق و فروتنی و رذایل اخلاقی با تصویرگری جذاب و با جزئیات 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 دنیا را بلرزان کوتی کوتی جلد 3 فرهاد حسن زاده 4.0 2 به نظر من ۳ ستاره میگیره اما دخترم گفته حتما ۵ بدم :)) بعضی داستانهاش آموزنده، بعضیش بامزه و بعضیش به نظر من نه بامزه و نه شامل نکتهی تربیتی بود. تصویرگری کتاب خوب و مرتبط بود. 0 2 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/10 مترجم دردها جومپا لاهیری 3.7 47 گاهی اوقات وقتی تعریف و تمجید و امتیاز کتاب رو که میبینم نمیدونم به عقل خودم شک کنم یا به عقل کسانی که این تعریفها رو نوشتن! کتابی بد و موهن و نمونهی آثار قربانیانی که ضمن قربانینکوهی متجاوز را مدح میکنند. 0 0 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/7 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.4 314 بقیه تعریفها را کردهاند. با بیشترش موافقم اما به گمانم طنز و شوخی هم حد دارد و بیادبی و بهسخره گرفتن هر چیزی محترمی لزوما طنازی نیست. 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/5 هارولد در قطب شمال کراکت جانسون 3.8 1 من نظرم روی ۴ امتیازه ولی پسرم اصرار داره ۵ ستاره بزنم و قراره احساسش رو درمورد کتاب با شکلک بذاره: 😂😂😂😂😂😂😂😂 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 0 1 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/3 بی کتابی محمدرضا شرفی خبوشان 3.9 72 جذاب و گاه ملالآور به خاطر جزئیات و توصیفات زیاد، پرکشش بهخاطر تعلیق و قوت داستان، پسزننده بهخاطر خشونت زیاد. کتاب خوب از حیث دقتنظر و مرور تاریخ، کتاب بد از حیث بیان عریان و مبسوط امور جنسی بدون اینکه در این حد لازم باشد. نیمنمره را بههمین خاطر کم کردهام. 0 5 سهیلا ملکی 🌾 1404/1/3 دختر کشیش جورج اورول 3.3 21 رمانی انتقادی تاریخی/ فرهنگی با نقد مسیحیت خشکمقدس و تلاش برای نشاندادن دنیای بدون مسیحیت با همهی دردسرهایش؛ سختگیریها، بیمسئولیتی و طلبکاری و لذتنبردن از دنیا. گوشهی چشمی هم به نظریات فروید دارد. 0 5