یادداشتهای رُقَیـّه؛ (5) رُقَیـّه؛ 1404/5/1 علی (ع) از زبان علی (ع): زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.7 46 کتاب خوبی بود، حتی برای کسی که هیچ مطالعهی مذهبی نداشته هم میتونه مناسب باشه. درسته که اگه به همهی جزئیات پرداخته میشد حجم کتاب زیاد میشد ولی خیلی جاها برای خواننده گنگ بود و نیاز به توضیح داشت، حداقل نویسنده میتونست تو پاورقی یه توضیح کوچیکی بده؛ مثل شهادت مالکاشتر، پیمانشکنی ابوموسی اشعری و ... 0 0 رُقَیـّه؛ 1404/4/27 دعای دریا خالد حسینی 3.8 16 و دستم چه کوتاه است در نجاتِ تو .. 0 0 رُقَیـّه؛ 1404/4/20 با علی در صحرا: شرح دو حکمت از نهج البلاغه محمدصادق حائری شیرازی 4.2 9 کتاب عمیقی بود. معارفی که درمورد امیرالمومنین گفته شد جذاب بودن. در بخش دوم کتاب هم که درمورد بعضی اصول و فروع دین ، قواعد و احکام اسلام صحبت شده بود به جواب سوالهام رسیدم؛ بنظرم لازمه جوونها حداقل بخش دوم کتاب رو مطالعه کنند .. 0 0 رُقَیـّه؛ 1404/4/11 هفتاد و سومین نفر یاسین حجازی 4.6 30 چون چشم خدا میبیند، آنچه بر من آمد سهل باشد .. 0 2 رُقَیـّه؛ 1404/3/12 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 77 کتاب از لحاظ روایت و فضاسازی خیلیخوب بود؛ بنظرم بیشتر برای نوجوونها مناسبه.. 0 2