یادداشتهای مرضیه مدنی (10) مرضیه مدنی 1401/3/21 سفر روح مایکل نیوتن 3.4 12 نویسنده از طریق خواب مصنوعی با پرسش هایی به دنبال فهمیدن ماهیت روح و برزخ و نحوه انتخاب عوالم برای زندگی و نحوه ورود روح به جنین است. قسمت هایی از کتاب خسته کننده میشه اما فهمیدن تفکرات بقیه راجع به برزخ قابل تأمل است. جزئیات عجیبی در این کتاب بیان شده. صحت و سقم برخی مسائل بیان شده برام قابل سواله و حتی خود خواب مصنوعی [11 June 2021 ⚠️ این حدیث رو بعد هشت ماه دیدم گفتم اینجا یادداشت کنم که اگر عین من یک لحظه گفتین هیپنوتیزم کرده و این مطلبی که بیان میکنه شاید درست باشه، بهش توجه بشه. ✅ امام رضا(ع) : مَنْ قَالَ بالتّنَاسُخ فَهُوَ کافِرٌ بِالله الْعَظیم ، مُکذِّبٌ بِالجَنّةِ وَالنَّار هر کس معتقد به تناسخ باشد به خدای بزرگ کافر شده و بهشت و جهنم را تکذیب کرده است. ( عیون اخبار الرضا، ج2، ص 200) [6 January 2022 0 9 مرضیه مدنی 1401/3/10 اعتراف لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 73 اندیشه تولستوی در نپذیرفتن بی چون و چرا و روحیه پرسشگری و رد اجبار به باور یک گزاره و یافتن معنای زندگی در این کتاب ناداستانی بیان شده بود. 0 16 مرضیه مدنی 1401/3/1 درخت بخشنده شل سیلورستاین 4.4 22 «خنک آن قماربازی که بباخت آن چه بودش» 0 4 مرضیه مدنی 1401/2/25 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 215 تا 30 صفحه اول کتاب فکر میکردم نویسنده همهی کتاب رو با داستان نویسی و تخیل خودش نوشته مخصوصا جایی که از زبان همسر سید علی قاضی داستان تعریف میشه اما با پیشروی داستان متوجه شدم خیلی از مطالبش موثق هست و خیلی خوب کنار هم گذاشته شده بودن در پایان کتاب فوقالعادهای بود. و قد كان قلبی قبل ذا عنک لاهيا و لکنّه شوّقته فتشوقا پیش از این قلب من از تو غافل بود، ولی آن را به شوق آوردی، پس به شوق آمد. [شعری در نامه سید علی قاضی 0 15 مرضیه مدنی 1400/10/22 در کمین گل سرخ: زندگی نامه داستانی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی محسن مومنی 4.3 19 آن گلی که در کمین خصم افتاد، آخرین سرخگل خون آلود نبود. - یادداشتها و خاطراتی که خود صیاد شیرازی نوشته بودند در ضمن نوشتههای نویسنده، در کتاب عینا آورده شده است. کتاب فوقالعادهای بود. شخصیت عالی و اخلاص و ایمان شهید صیاد شیرازی و بینش نظامی ایشون در کتاب کاملا مشهود است. [15 دی ماه 1400 0 7 مرضیه مدنی 1400/10/22 آدم خواران ژان تولی 3.9 234 داستان وحشتناکی بود! ترکیبی از جهل و عصبانیت افرادی که فقط نقاب انسانها رو دارند. هیچی واقعا بعید نیست! تنها دفاع از یک جنون این باشه که بگی «تحت تاثیر بقیه قرار گرفتم!» 0 5 مرضیه مدنی 1400/10/22 خاطرات یک الاغ سوفی سگور 4.2 9 مهربان باشیم چه با الاغ چه هر موجود دیگهای :))) 0 0 مرضیه مدنی 1400/10/22 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 517 اگر زندگی طور دیگهای بود... 0 2 مرضیه مدنی 1400/10/22 42 اندیشه ی ناب: تاملاتی درباره ی زندگی، جهان و هر آن چیز دیگر مارک ورنون 3.2 3 « یکی از بزرگترین شادمانیهایی که بشر میشناسد برداشتن گامی بلند به سمت نادانیست در جستجوی دانش » 0 0 مرضیه مدنی 1400/10/22 شرح دعای سمات سیدعلی قاضی طباطبایی 3.8 2 کتاب کوتاه و ارزشمند 0 0