یادداشتهای یاسین قرالو (7) یاسین قرالو 1401/11/14 قلعه ی حیوانات جورج اورول 4.3 400 کل کتاب رو تو یه جمله میشه خلاصه کرد :«ملتی که تاریخ نخواند، محکوم به تکرار آن است.» با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 6 یاسین قرالو 1401/4/23 بیگانه آلبر کامو 4.0 328 کامو تو صفحات انتهایی انگار عجله داشته. جمله اول کتاب به شدت عجیبه و همون باعث میشه بشینی پای حرفش ولی فصل آخر و مخصوصا شش هفت صفحه حرفهایی که مقصودش از نوشتن این کتاب بوده رو خیلی گلدرشت و زمخت عرضه میکنه. 0 22 یاسین قرالو 1401/4/23 کتاب فاضل نظری 4.1 61 به نسبت دیگر کتب فاضل به نظرم ضعیف تر بود و اشتباه نکنم یه شعرش رو هم قبلا تو گریه های امپراتور دیده بودم 2 15 یاسین قرالو 1401/4/23 سنگ قدسیه پائینی 3.6 20 کتابیه که از لحاظ علمی و تاریخی چنگی به دل نمیزنه ولی تخیل نویسنده و نوشته اون و افزودن جزئیات اون رو برای نسل جوان متمایز و دلنشین میکنه. فلاش بک هایی که به واقعه عاشورا میزنه و دائم در حال و گذشته در رفت و آمده، اوایل کار تایملاین داستان رو به هم میزنه ولی جلوتر که میری بهش عادت میکنی. داستان از نگاه ضد قهرمان روایت میشه که بدیعه و با وجود اینکه هر لحظه منتظر مرگ نفر اول داستانی، از اون طرف هم میخوای آخر کار سنگ رو بدونی. یک ویژگی دیگه این کتاب اینه که به کسی پرداخته شده که تا حالا کمتر اسمی از اون فرد شنیدیم و همین باعث میشه سیر داستانی رو اونطور که شاید، نمیدونیم. اینکه چقدرش متقن و تاریخی بود هم جای سواله و طوری نوشته شده که بعد تموم کردن کتاب باید بری سمت کتب تاریخی تا از صحت و سقم داستان و اینکه چه افرادی به غیر از نفر اول داستان واقعی بودن 1 10 یاسین قرالو 1401/4/23 قلعه حیوانات: مزرعه حیوانات جورج اورول 4.3 400 کل کتاب رو تو یه جمله میشه خلاصه کرد :«ملتی که تاریخ نخواند، محکوم به تکرار آن است.» با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 یاسین قرالو 1401/4/23 اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار 3.9 28 این خوف و رجای بعد خوندن این کتاب، درخور توجه هستش. https://t.me/dar_naha/815 ریویوی کامل من تو کانالم 5 7 یاسین قرالو 1401/4/23 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.1 60 نویسنده خیلی از جاها سعی کرده بدون تعصب به قضایا نگاه کنه ولی وقتی میخواد راجع به چیزایی که خودش بهش اعتقاد داره حرف بزنه، گاهی اوقات این بدون تعصب بودنه یادش میره و از استدلال هایی استفاده میکنه که پیشتر با همون استدلال ها، دلایل متعصبین رو رد کرده. در کل خوندنش خوبه، به شرطی که تحلیلی بخونیدش نه صرف اینکه کتاب معروفیه و گاها ساختارشکن. 5 27