یادداشتهای ف طهماسبی (9) ف طهماسبی 1403/12/25 آشنایی با داستان های رئالیسم جادویی محمدجواد جزینی 5.0 1 برای پیدا کردن فهمی کلی از داستان های نگاشته شده به سبک رئالیسم جادویی خوبه. 0 1 ف طهماسبی 1403/12/10 به کتابفروشی هیونام دونگ خوش آمدید هوانگ بوروم 4.2 4 به سبک سریال های کره ای بود با همان دیالوگ ها و اتفاقات. ترجیح میدهم سریال را ببینم تا کتابهایشان را بخوانم. کتاب نسبتا خوب بود ولی حوصله زیادی میخواست. 0 0 ف طهماسبی 1403/10/6 خاطرات احمد احمد محسن کاظمی 4.3 32 ماجرای مبارزی است که با تغییر موضع سازمان از اسلام به مارکسیسم، در دوراهی سختی قرار میگیرد و در نهایت اسلام را انتخاب میکند و هزینه سختی نیز برای این انتخاب می پردازد. توصیه میکنم حتما بخوانید. قطعا لذت خواهید برد... 0 5 ف طهماسبی 1403/10/5 دغدغههای فرهنگی 4.5 17 به هر کسی که در هر حوزه ای از هنر مشغول است و به نوعی دلبسته به انقلاب است اکید توصیه میکنم بخواند. نگاه های رهبری به هنر و فرهنگ فوق العاده است... 0 2 ف طهماسبی 1403/9/25 بهترین داستان های جهان: قرن های 19 و 20، استادان کهن، سنت گرایان جلد 1 احمد گلشیری 4.4 2 مجموعه ای نسبتا خوب از داستان های کوتاه نویسندگان مختلف به همراه معرفی مختصر نویسنده نویسنده می توانست داستان های غنی تری انتخاب کند ولی همین هم خصوصا برای آنانی که به تازگی قدم در راه نگارش داستان گذاشته اند و میخواهند چارچوب داستان کوتاه را ببینید خوب است. 0 2 ف طهماسبی 1403/9/25 پدر و پارامو خوان رولفو 3.7 31 هر گونه توضیح درباره این داستان، ماجرایش را فاش می کند. بخوانید و لذت ببرید. فوق العاده است. 0 0 ف طهماسبی 1403/9/23 در کمین گل سرخ محسن مومنی شریف 4.0 8 روایتی عالی و دقیق از زندگی شهید صیاد شیرازی. این کتاب با جزئیات دقیق به شرح زندگی شهید صیاد و وقایع دوران زندگی او خصوصا جنگ تحمیلی پرداخته. 0 0 ف طهماسبی 1403/9/23 فادیا قدسیه پائینی 3.9 2 این کتاب شرح حال یک جانباز مدافع حرم از لشکر فاطمیون است که معتاد بوده و با خوابی که از حضرت زینب دیده، اعتیاد خود را به سختی ترک کرده و به سوریه رفته است. وی در سوریه قهرمانی های زیادی از خود نشان داد. 0 0 ف طهماسبی 1403/9/14 قلب لشگر ششم هاینتس کونزالیک 4.5 2 اگر می خواهید بروید وسط جنگ جهانی دوم و فاجعه این جنگ را - هر طرف این جبهه که ایستاده بودید - از عمق وجود حس کنید، این کتاب را بخوانید. اگر میخواهید بی ارزشی آدمیزاد را از دریچه چشمان سیاست از کنه وجود بفهمید این کتاب را بخوانید. اگر میخواهید جهنم را در همین دنیا تجربه کنید حتما این رمان را بخوانید. همه مصائب این جنگ در این رمان آمده ولی کشش داستان به گونه ای است که مخاطب را با خود می کشاند و تا آخر خود را عضوی از این جنگ می دانید و وقتی رمان تمام می شود، به آینده آنها که زنده مانده اند فکر می کنید. در این رمان خدا را با همه وجود شکر کردم که مسلمانم و در زمانه ای به دنیا آمدم که رهبرانم پاکیزه ترین و باتقواترین انسان های روزگارند. 0 0