یادداشتهای Negar (5) Negar 2 ساعت پیش در جست وجوی دلتورا (مجموعه اول جلدهای 1تا4) امیلی رودا 4.5 16 یک ترکیب رویایی؛ سه تا دوست باحال… سه تا ماجراجو سه نفر که میخوان شهر دل رو نجات بدن لیف باردا و جاسمین :)… 0 0 Negar 13 ساعت پیش گربه ای که کتاب ها را نجات داد سوسهکی ناتسوگاوا 3.6 46 داستان جالبی داره اما کلا اگه میخواین باهاش کیف کنید به نظرم صوتی گوش کنید که جذابیتش بیشتر میشه :> 0 0 Negar 14 ساعت پیش شهر موش ها جلد 3 امیلی رودا 4.2 4 جالب بود مخصوصا جایی که به مغازه ی تام رسیدن، و اون علامت مغازه اش خیلی جالب بود، وسایلی که میفروخت هم باحال بود اما من بیشتر از فصل بیموژ خوشم اومد 0 0 Negar 14 ساعت پیش دریاچه اشک جلد 2 امیلی رودا 4.0 7 به نظرم خیلی جالب بود، درسته یکم کتاب ممکنه تکراری باشه و این بخاطر اینه که زیاد مخاطب گیج نشه، و خب من از جایی که به نیج و داج رسیدن خیلی خوشم اومد، و حتی به نظرم پایان این جلد خیلی باحال بود 0 0 Negar 14 ساعت پیش جنگل های سکوت جلد 1 امیلی رودا 4.3 17 خیلی کتاب عالی هستش! من کلا همیشه عاشق کتاب های علمی تخیلی بودم و به نظرم یکی از بهترین مجموعه هایی هست که تا الان خریدم! ولی خب جلد یکش زیاد جالب نبود اما جلد دوش خیلی جالب تر بود! 0 0