معرفی کتاب شهر موش ها اثر امیلی رودا مترجم محبوبه نجف خانی شهر موش ها امیلی رودا و 1 نفر دیگر 4.0 28 نفر | 3 یادداشت جلد 3 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 53 خواهم خواند 1 ناشر قدیانی شابک 9789644176784 تعداد صفحات 162 تاریخ انتشار 1399/11/12 توضیحات جلد سوم در جستجوی دلتورا ادبیات استرالیا ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان فانتزی داستان ماجرایی دهه 2000 میلادی مجموعه در جستجوی دلتورا کتاب نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به شهر موش ها جادوگری به نام جود🪄 1403/7/17 پاییز زیبا🍁 56 کتاب پاییز یکی از قشنگترین فصل برای کتاب خوان های عزیزه و خب شاید بعضی ها کلی دنبال کتاب هایی میگردن که وایب پاییز میده و جون میده کنار شومینه بنشینی و بخونیشون پس رفتم کلی جست وجوی کردم و کلی کتاب که وایب پاییز رو دارن پیدا کردم امیدوارم که از این لیست خوشتون بیاد 🫶🏻🥺 پ.ن اگه کتاب های دیگه ای میشناسید یا خوندین فکر میکنید وایب پاییز رو میده بگین ✨️ 2 27 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عینکی خوشقلب 1403/11/26 سومین جلد از مجموعه "در جستوجوی دلتورا" که یادداشت آن را برای جلد اول "جنگلهای سکوت" نوشتهام. از این جلد اندکی وحشت یادم هست. شهرموشها و آن موشهای اگر درست یادم باشه آدمخوار، ترسناک بودند. در باقی یادداشتها چیزی راجع به مغازه تام خواندم و تازه یادم آمد که مغازه تام (و در جلدهای جلوتر مغازه آوا) چقدر مرموز و خلاقانه بودند! و دوباره در دلم به امیلی رودا احسنت گفتم و حسادت کردم. 0 7 علی سلیمانی 1403/1/30 خیلی تخیلی بود 0 0 آیناز 1402/8/30 این جلد هم مثل دو جلد قبل خیلی جذاب بود برام مخصوصااا مغازه تام مغازه ایی که چیزای عجیب غریب میفروشه چون خیلی شبیه داستانی بود که مادرجونم برام میگفت خیلی دوسش داشتمم واقعا دارم عاشق این مجموعه میشم حتما اگه نخوندین و کتابای فانتزی یا داستان های پریان دوس دارین بزارین تو اولویت 0 13