یادداشتهای - 𝘔𝘢𝘳𝘺𝘢𝘮 - (4) - 𝘔𝘢𝘳𝘺𝘢𝘮 - 1403/11/25 گامبی نهایی جنیفرلین بارنز 4.5 16 همچون دو جلد قبلی و حتی بیشتر فوق العاده بود (: اوایل کتاب کمی حوصله سر بر بود اما از اواسط کتاب داستان اونقدر جذاب شد که حتی برای یک ثانیه نمیشد کتاب رو زمین گذاشت 🥲. 0 3 - 𝘔𝘢𝘳𝘺𝘢𝘮 - 1403/11/25 ارثیه هاثورن جنیفر لین بارنز 4.3 43 این کتاب از جلد قبل هم جذاب تر بود .. اینکه ثانیه به ثانیه یک معمای جدید برای حل کردن خلق میشه و تو ذهنت رو وادار به حل اون معما میکنی بسیار جذابه که البته انقدر این کتاب غیر قابل پیش بینی هست که شاید یک درصد از حدس هات درست باشه .. معمایی برای حل کردن همراه ایوری کایلی گرامز و برادران جذاب هاثورن در عمات پر از رمز و راز هاثورن (: 0 1 - 𝘔𝘢𝘳𝘺𝘢𝘮 - 1403/11/25 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.1 114 احساساتم نسبت به این کتاب توصیف شدنی نیست انقدر که سناریو این کتاب غیر قابل حدس بود .. با هر صفحه کاملا شوکه خواهید شد و بسیار بسیار پیشنهاد میکنم (: 0 1 - 𝘔𝘢𝘳𝘺𝘢𝘮 - 1403/11/25 دختری که ماه را نوشید کلی ریگن بارنهیل 3.3 22 با احترام با تمامی نظر ها ، به نظر من داستان کلیشه ای و قابل حدس بود و جذابیت چندانی نداشت .. اما ارزش یکبار خوندن رو داره (: 0 3