یادداشتهای اونجلین با موهای طلایی (4) اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 فرار ستاره ها از کتابخانه ی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.3 6 مجموعهی مورد علاقم تا ابد. سالها پیش در دوران نوجوونی خوندمش و در این سال ها بارها و بارها از اول خوندمش. خوندنش رو به همه پیشنهاد میکنم 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 اکو: داستان آیوی جلد 3 پام مونیوس رایان 4.3 12 خوندن کل این مجموعه رو به هر آدمی پیشنهاد میکنم، مخصوصا به کسایی که عاشق موسیقی هستن و موسیقی زندگیشون رو نجات داده. خیلی قشنگ بود و فرقی نداره در چه سنی باشین، از این مجموعه لذت میبرین 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 اکو: داستان مایک جلد 2 پام مونیوس رایان 4.1 13 بین هر سه جلد این مجموعه، جلد دوم و داستان این دو برادر مورد علاقم بود... 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 پسر شایسته فریدا مک فادن 3.7 15 مثل همیشه و باقی کتابهای مکفادن، تا صفحهی آخر اتفاقی برای سورپرایز کردنت داشت. اگر کتاب های دیگر فریدا مکفادن رو خونده باشی، ممکنه بتونی پلات توییست اصلی رو حدس بزنی ولی با این حال باقی کتاب خیلی جای شوکه شدن برات باقی میذاره. واقعا غیرقابل پیش بینی، مثل همیشه. از خوندنش لذت بردم، فریدا مکفادن هرگز ناامیدم نمیکنه 0 0