یادداشتهای اونجلین با موهای طلایی (8) اونجلین با موهای طلایی 7 روز پیش هوای او بریتنی سی. چری 3.9 8 نمیتونم توصیف کنم این کتاب چقدر عمیق توی قلبم جا گرفت و جای خودش رو روی روحم حک کرد. در عرض چند ساعت عملا بلعیدمش، اصلا برام خسته کننده نبود. روندش متعادل و خیلی قشنگ پیش رفتی و برای یه کتاب عاشقانه، پلات توییست های خوبی هم داشت. بی نهایت ازش لذت بردم و فکر میکنم از اون کتابهایی شد که بعد ها بازهم برمیگردم و بازخوانیاش میکنم. من با این کتاب گریه کردم، خندیدم و احساس کردم. ازش ممنونم که یادم آورد زنده موندن چه حسی داره. 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/5/15 روزگار یک دل شکسته استفانی گاربر 0.0 18 این کتاب توی قلبم، روحم، وجودم حک شده. همین:) 0 3 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/28 فرضیه عشق الی هیزل وود 3.9 26 یه عاشقانهی شیرین و بانمک و سرگرمکننده که از خوندنش لذت بردم. با انتظار یک شاهکار نباید سراغش رفت، ولی در کل، دلنشین بود. قابلیت قلم الی هیزلوود اینه که آدم رو پای کتاب هاش میخکوب کنه تا کل کتاب رو یک سره بخونی و در یک روز تمام کنی و این چیزیه که واقعا ازش لذت میبرم، از این گیرایی داستانها... این کتاب واقعا حالم رو عوض کرد و تا ابد روی قلبم حک شد:) 0 2 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/25 بلادونا آدلین گریس 4.1 14 در ابتدا بدون میل و برای همخوانی، سراغ این کتاب رفتم و تا یک سوم ابتدایی ، حس میکردم قدری کند پیش میره و جذبم نکرد، ولی بعد از اون چنان در کتاب غرق شدم که حتی نمیتونستم زمینش بذارم و خیلی زود تمومش کردم. داستان جالب و متفاوتی داشت، معمای داستان تا برام غیر قابل خل بود و من رو به فکر وا میداشت و پلات توییست هاش، چنان هنرمندانه و ظریف و غیر قابل حدس بودن که باعث شدن کتاب رو ببندم و با حیرت به دیوار خیره بشم... تجربهی متفاوت و جالبی برام بود و به شدت از خوندنش لذت بردم، پیشنهادش میکنم 0 3 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 فرار ستاره ها از کتابخانه ی آقای لمونچلو کریس گرابنستاین 4.3 6 مجموعهی مورد علاقم تا ابد. سالها پیش در دوران نوجوونی خوندمش و در این سال ها بارها و بارها از اول خوندمش. خوندنش رو به همه پیشنهاد میکنم 0 5 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 اکو: داستان آیوی جلد 3 پام مونیوس رایان 4.2 13 خوندن کل این مجموعه رو به هر آدمی پیشنهاد میکنم، مخصوصا به کسایی که عاشق موسیقی هستن و موسیقی زندگیشون رو نجات داده. خیلی قشنگ بود و فرقی نداره در چه سنی باشین، از این مجموعه لذت میبرین 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 اکو: داستان مایک جلد 2 پام مونیوس رایان 4.1 15 بین هر سه جلد این مجموعه، جلد دوم و داستان این دو برادر مورد علاقم بود... 0 0 اونجلین با موهای طلایی 1404/4/4 پسر شایسته فریدا مک فادن 3.8 22 مثل همیشه و باقی کتابهای مکفادن، تا صفحهی آخر اتفاقی برای سورپرایز کردنت داشت. اگر کتاب های دیگر فریدا مکفادن رو خونده باشی، ممکنه بتونی پلات توییست اصلی رو حدس بزنی ولی با این حال باقی کتاب خیلی جای شوکه شدن برات باقی میذاره. واقعا غیرقابل پیش بینی، مثل همیشه. از خوندنش لذت بردم، فریدا مکفادن هرگز ناامیدم نمیکنه 0 0