یادداشتهای زهرا ملایی (5) زهرا ملایی 4 روز پیش جاسوس امین الهام صفار 4.8 3 کتاب زیبایی بود من درباره ی امام هادی (ع) کتابی نخونده ام ولی این کتاب در زمان امام هادی نوشته شده در مورد جلدش هم طراحی اش قشنگ و حرفه ای بود و معلوم بود که سرسری از جلدش نگذشته بودن و رویش فکر کردن پیشنهاد میکنم حتما بخونید 0 2 زهرا ملایی 7 روز پیش اردو در قبرستان ژغاره زهرا جلائی فر 4.1 12 کتاب زیبا و مهیجی بود اینکه آخرش هم به امام هادی ختم شد برام قشنگ بود 0 1 زهرا ملایی 1404/3/5 یلدا کنار تو فاطمه نفری 4.1 4 یکی از قشنگترین و بهترین کتابهایی بود که خوندم خیلی خوب هیجان رو توی کتاب گنجانده بود برای منی که کتاب هیجانی دوست داشتم خیلی خوب بود 0 0 زهرا ملایی 1404/3/5 شیطان در خانه سیدسعید هاشمی 4.2 7 کتاب قشنگی بود به روایت جعده زن امام حسن مجتبی(ع)است که اتفاقات های مهم مثل جنگ صفین یا شهادت امام علی رو به تصویر کشید یک جایی نوشته بود که امام حسن رو با خوراندن جیوه بهشون به شهادت رساندند من برام سوال شد که از کجا فهمیدند که این جیوه است اما در کل کتاب زیبایی بود یک کار باحالی که انتشارات شهرستان میکنه اینه که رمان مینویسه از زبان دشمن یک کتاب دیگر هم نوشته اند از زبان عمر سعد به نام فرمانده گندم خوار اونم کتاب قشنگیه 0 1 زهرا ملایی 1404/2/19 کتابخانه نیمه شب 3.8 36 کتاب قشنگی بود اما از یک جایی به بعد دیگه رفتن توی زندگی های دیگه خسته کننده شده بود ایده ی جذاب و منحصر به فردی داشت بنظرم برای سنین بالای۱۴ خوبه 0 1