یادداشتهای به دنبال رستگاری (5) به دنبال رستگاری 1404/4/4 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 137 پاندای بزرگ گفت: ترسیدن طبیعیه،ولی خب گاهی در هر حال باید ادامه بدیم. ترس مانع مردن نمی شه،ولی می تونه مانع زندگی کردن بشه. 0 0 به دنبال رستگاری 1404/4/3 همکار فریدا مک فادن 3.4 47 ما اسرار همدیگر را تا گور حفظ می کنیم. داون ممکن است خطرناک باشد. اما من هم هستم. صفحه ی ۳۳۳ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 به دنبال رستگاری 1404/4/3 یک زوج عالی روث ور 4.0 2 اکنون دیگر در یک جزیره کوچک تنها مانده بودم،هزاران مایل از خانه ام فاصله داشتم،و به این فکر می کردم که به چه دلیل خودم را در چنین مخمصه ای انداخته بودم. حدسم این بود که خیلی زود دلیلش را می فهمم. صفحه ی ۱۴۳ 0 0 به دنبال رستگاری 1404/4/3 ناتوان لورن رابرتس 4.2 99 او مظهر واقعی یک تصمیم بد است.ترکیبی از خطر و آرزو. مرز باریک میان کشنده بودن و ملکوتی بودن. و من احساس می کنم که دارم غرق می شوم. صفحه ی ۲۶۳ 0 0 به دنبال رستگاری 1404/4/3 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.4 6 گاهی اوقات هیچ کاری نکردن خودش می تونه یک کار باشه، اما خب با سرعت کمتر.چارلی،خیلی مهمه که انسان گاهی اوقات فقط حضور داشته باشه. صفحه ی ۳۶۰ 0 0