یادداشتهای گربهٔ نویسنده (7) گربهٔ نویسنده 8 ساعت پیش ۳۶۵ روز بدون تو 3.3 28 خوندنش اصلا زمان نبرد ولی غمی که توی هر کلمه ش بود دل آدمو به درد می آورد. من به شخصه عاشقش شدم 0 0 گربهٔ نویسنده 8 ساعت پیش دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.1 228 اولش برام کسل کننده بود و بزور میخوندمش. جزو کتابایی نبود ک خیلی دوسش داشته باشم. از اواسط تا اخرش کمی هیجانی و باحال بود و واقعا فانتزی طور بود. منتها اینکه بگم شاهکار بود نه. در کل داستان جذابی داشت 0 0 گربهٔ نویسنده 8 ساعت پیش چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 4.0 145 باید بگم این اولین رمان ایرانی ای بود ک خوندم و تا قبلش فکر میکردم کتابای ایرانی باحال نیستن. ولی با خوندن این شاهکار بکل نظرم تغییر کرد. جلدای بعدیشم ک شاهکار تر! 0 0 گربهٔ نویسنده 8 ساعت پیش سگ های ولگرد بانگو 1 کافکا آساگیری 4.3 2 هم انیمه ش و هم مانگاش بهترینن و آدم تا ب خودش میاد میبینه داره تو دنیای کارآگاه و مافیا زندگی میکنه! 0 0 گربهٔ نویسنده 9 ساعت پیش شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 4.1 534 عاشقانه کوتاه و قشنگی بود. منتها نمیتونم بگم زیاد جذبش شدم. ولی طرز ادبیات و گفتارش خیلی قشنگ بود. بازم از نظر من شخصیت پردازی ها میتونست بهتر باشه ولی خب اگه بخوایم در کل بگیم کتاب واقعا قشنگی بود. ی عاشقانه ی عمیق و غمگین؛) 0 0 گربهٔ نویسنده 1404/5/11 به امید دل بستم لان کالی 4.1 159 من این کتابو پارسال خوندم و هنوز که هنوزه کتاب مورد علاقمه و هیچ کتابی و بیشتر ازین کتاب درک نکردم. اینقدر با این کتاب انس گرفته بودم که با شادی شون خوشحال میشدم و با غمشون گریه م میگرفت. و خب این نظر شخصی منه با این حال از نظر من این کتاب شاهکار بود. 0 0 گربهٔ نویسنده 1404/5/10 پادشاه پریان : شاهزاده سنگدل جلد 1 هالی بلک 4.3 107 یک دنیای فانتزی قدیمی به همراه عشقی غرق در نفرت؛)))) 0 1