یادداشتهای فاطمه قربانی (4) فاطمه قربانی 1402/9/7 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 133 این کتاب سرگذشت بانو قدم خیر محمدی همسر شهید سردار ستّار هژیر ابراهیمی هست. 0 0 فاطمه قربانی 1401/11/14 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 53 کتاب هواتو دارم به نویسندگی آقای محمد رسول ملاحسنی هست درباره ی زندگی شهید مدافع حرم مهندس مرتضی عبدالهی هست از ازدواج تا شهادت شون هست و به روایت همسرشون هست. 0 13 فاطمه قربانی 1401/11/14 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 126 کتاب ستاره ها چیدنی نیستند به نویسندگی آقای محمدعلی حبیب اللهیان درباره ی یک دختر آمریکایی هست که در کشور آمریکا بدنيا اومده و در آن کشور بزرگ شده و دید مناسبی نسبت به خانم های مسلمان نداشته و بطور اتفاقی توی جلسه اول مرکز اسلامی در آمریکا شرکت میکنه و علاقمند میشه که جلسات بعدی هم شرکت بکنه؛توی این جلسات در رابطه با اسلام و حجاب آشنا میشه و تصمیم میگره که مسلمان و باحجاب بشه و بدلیل مسلمان شدنش ماجراهایی رُخ میده و در آخر با یک مرد مسلمان ایرانی که در این جلسات شرکت میکرده ازدواج میکنه. 1 11 فاطمه قربانی 1401/11/14 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 261 این کتاب به نویسندگی نیلوفر شادمهری هست.ایشون دوران دانشجویی خودشون رو در کشور فرانسه گذروندن؛و ماجراهایی که براشون رُخ داده رو در این کتاب نوشتن.افرادی که سوالاتی درباره ی ایران و اسلام و حجاب داشتن از ایشون میپرسیدن و خانم شادمهری پاسخ میدادند. 0 4