یادداشتهای نسرین شفیعی (7) نسرین شفیعی 1404/1/26 خاله نگو قند و عسل کارن کتس 3.9 2 مجموعه "دالی بازی" همونطور که از اسمش پیداست حالت بگرد و پیدا کن داره.👀 جذابیت این مجموعه بخاطر ایجاد حس کنجکاوی در بچه و درگیر کردن دست، فکر و حافظه برای پیدا کردن جواب هست.🕵️♂️ کتاب "خاله نگو قند و عسل" از سن ۱ سالگی برای یاسمین جالب بود و هنوز هم هست. (و از اونجایی که برای خودم هم جالبه احتمالا رده سنی نداره 😂) البته علاقه دخترم به خالهش هم در دوست داشتن این کتاب بی تاثیر نیست👩👧💞 اوایل دخترم هر سری نقاشی داخل کتاب رو نشونم میداد و میپرسید "این خالهس؟"🤔 خب حق داره بچه! تا حالا خالهش با دامن نیومده خونمون🤦♀️ فکر میکنم علاوه بر مترجم، تصویرگر کتابهای #ترجمه شده هم لازم نیست اینقدر امانت داری کنن و عین متن و تصویر اونور آب رو منتقل کنند 🙃 اگر کتاب به آنچه که بچه در روزمره باهاش سروکار داره نزدیکتر باشه قطعا بهتر باهاش ارتباط میگیره و دچار گیجی نمیشه 😮🙄 #انتشارات_نردبان #زهرا_موسوی #نردبان_آبی #دالی_بازی #صفر_تا_سه_سال 👩👧👦 #سه_تا_شش_سال 👩👧👦 https://eitaa.com/ketabkhoonak 0 1 نسرین شفیعی 1404/1/26 شیر کوچولو وسایلش را می دهد مایکل دال 3.9 2 حس مالکیت در کودکان، بین سن ۲ تا ۵ سال اوج میگیره📈 بچهها در این سن به راحتی حاضر نمیشن وسایل یا خوراکیهاشون رو با دیگران شریک بشن.😠 این حس گاهی والدین رو سردرگم میکنه🤕 اما نباید به بچه سخت گرفت🙄 باید به این حس کودک احترام گذاشت😌 و مدیریت کرد😎 کتاب "شیر کوچولو وسایلش را میدهد"🦁 از مجموعه #بچه_باهوش برای مدیریت #احساس_مالکیت در کودکان عالیه 👌🏻👌🏻😊 #انتشارات_کتابپارک #صفر_تا_سه_سال 👩👧👦 #سه_تا_شش_سال 👩👧👦 #پنج_ستاره 🌟 #ترجمه https://eitaa.com/ketabkhoonak 0 1 نسرین شفیعی 1404/1/26 دنیای معرکه ی تام گیتس جلد 1 لیز پیشون 3.8 21 جذاب بود داستان طنز از زبان یک پسر بچه مدرسه ای شیطون که با خواهرش حسابی لجه تصویر کتاب حالت ایموجی داره و گاها فونت نوشتارها مفهومشون رو میرسونه آموزنده که نیست! اما سرگرم کنندهس 0 1 نسرین شفیعی 1404/1/15 خانه درختی 117 طبقه اندی گریفیتس 4.2 12 تا آخر کتاب رو خوندم. چیزی که باعث شد تمومش کن یکی تصاویرش بود (از تصویر نوشته دار خوشم میاد 😃) و یکی یافتن پاسخ این سوال که نوجوون ها چرا این مجموعه رو دنبال میکنن 🙉 که تا آخر هم نفهمیدم. چون محتوای مفید کتاب ۵ درصد بود، ۵ درصد هم طنز، ۵ درصد هم تخیلات جالب. و ۸۵ درصد بقیهش ....🤷🏻♀️ 0 4 نسرین شفیعی 1404/1/12 قصه شیرین ویس و رامین لاله جعفری 1.0 1 داستان عاشقانه ویس و رامین نوشته فخرالدین اسعد گرگانی در قالب نظم (شعر) هست که انتشارات پیدایش اون رو به نثر (متن) تبدیل کرده. داستان کتاب در سلیقه من نبود (عاشق شدن بیدلیل و صرفا از روی ظاهر😅 رو نمیپسندم) تصاویر هم همینطور 🙉 در این کتاب نوجوان سعی شده موارد غیر اخلاقی داستان اصلی حذف بشن و به اشارهای اکتفا بشه و متن ساده و روان باشه. اگر به آشنایی با ادبیات و داستانهای کهن ایرانی علاقمند باشید این کتاب میتونه مفید باشه. 0 1 نسرین شفیعی 1404/1/12 ایلیا امین توکلی 4.2 37 یک کتاب #کمیک (داستان مصور) نوجوان خوب👌🏻 در این کتاب قبل از شروع داستان یک آموزش کوتاه راجع به کتاب کمیک و نحوه خوندن داستانش داده شده👨🏫 کشش داستان و جذابیتش برای من بالا بود و خیلی سریع خوندمش و نتونستم زمین بگذارم.🤓 قالب اصلی داستان که یک افسانه اَبَرقهرمانی هست الگو برداری از داستانهای خارجیه.🧐 (من که دائما یاد مرد عنکبوتی میفتادم🕸)🙄 اما ایرانیزه شده🤔 بطوری که در تصاویر، شکل کوچهها یا ظاهر آدمها مثل ایرانِ خودمونه. همینطور اسامی و فرهنگ جاری در داستان هم سعی شده ایرانیزه و اسلامیزه بشه.🙃 از نکات مثبت👌🏻 شخصیت اصلی داستان (امیرعلی) میتونم به خانواده دوستیش، نترس بودن و ایستادن جلوی حرف زور اشاره کنم 💪🏻😎 0 1 نسرین شفیعی 1404/1/12 رامونا و خواهرش بورلی کلیری 4.0 6 یک دختر آتیش پاره 🔥که خواهرش رو کلافه کرده🤕😅 داستان بچگیها، دعواها، لجبازیها و هواداریهای دو خواهر🤗 که موقع خوندنش گاهی حرص میخوردم از دست رامونا😠 و گاهی یاد بچگیهای خودم و خواهر و برادرم میفتادم☻ و گاهی صبوری مادرش رو تحسین میکردم.😌 این کتاب با نگرشی روانشناختانه به مشکلات بچهها نوشته شده👩⚕️ و برای همه نوجوانهایی که خواهر یا برادر دارند،👭🏻 یا ندارند اما دوست دارند از دنیای اونها باخبر باشند🙂 و والدین چند فرزندی که دوست دارند بدونن توی دل و ذهن بچهها نسبت به هم چی میگذره جالب خواهد بود. 0 1