یادداشتهای اسما طاهری (5) اسما طاهری 1404/4/17 با علی در صحرا: شرح دو حکمت از نهج البلاغه محمدصادق حائری شیرازی 4.2 9 تا الان سه بار این کتاب رو خوندم عا فانه عاشقانهای سنگین و تامل برانگیز 0 0 اسما طاهری 1404/4/17 ارتداد یامین پور 3.8 193 پایان بندی کمی فانتزی و ذنگار با عجله بود، ولی واقعا آخرش گریهام گرفت! قلبم درد گرفت وقتی فکر میکردم به روزی که ممکن بود یا ممکنه ایرانمون رو از دست بدیم 0 0 اسما طاهری 1404/4/17 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 78 آدم چنان غرق این کتاب میشه که انگار نویسنده دست آدم گرفته و قدم به قدم با امام همراه میشه 0 0 اسما طاهری 1404/4/17 تابوت سرگردان حمیدرضا شاه آبادی 4.1 28 برخلاف داستانها که معمولا یک قضیه رو دنبال میکنند و فراز و فرود برای یک مساله دارن، این کتاب پراز غافلگیریه طوری که تابوتی که آدم فکر میکنه موضوع اصلی داستانه در همون ابتدای داستان کنار میره 😁👌 0 1 اسما طاهری 1404/4/17 دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 50 برای من که علاقهای به رمان ندارم چندان و بیشتر کتاب تاریخی میخونم، این کتاب و نویسنده که تاریخنگارِ به شدت جذاب و جالب بود فضایی که ترسیم میکنه و قلم نویسنده واقعا تاثیرگذار 0 0