یادداشتهای کـمیـل کـمالـی (7) کـمیـل کـمالـی 1403/9/13 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 263 یه صبح پاییزی بیدار شدم ، کتابو دستم گرفتم و شروع کردم به مطالعه ، به علت مشغله درسی سرنوشت منو از این کتاب جدا کرد ... ولی شب حدود ساعت 11 بهش رسیدم و تا صبح منو از خودش جدا نکرد.. اوایل داستان خیلی برای من گنگ بود و خیلی به خودم فشار اوردم ارتباط بگیرم و خب شد اونی که باید میشد بعد چند وقت یه کتاب خوندم که مثل یه فیلم بود برام و با اینکه میدونستم باید رو بعضی جمله هاش فکر کنم باز هم ولع یک جمله بیشتر رو داشتم. خودم از خوندنش پشیمون نیستم و به شما هم پیشنهاد میکنم (هرچند تو دانشگاه که راه میرفتم و دستم بود رفقای مذهبیمون هم انگار باهاش خاطره داشتن 😩🤦) پایین تر یه تریلر از کتاب میرم در حدی که اسپویل نشه اگه دوست داشتی بخون : داستان راجع به یه پسری از مذهب اهل سنته که در خانواده ای در سطح اجتماعی بالا زندگی میکنه و عاشق یه دختر شیعه میشه. ولی ... 0 5 کـمیـل کـمالـی 1403/9/5 عادت های اتمی: روشی ساده و اثبات شده جهت ایجاد عادت های خوب و رهایی از عادت های بد جیمز کلییر 4.2 115 کتاب اولاش خوب شروع شد خیلی سعی کرده بود جذبت کنه اطلاعات خوبی ام داد و چند نمودار قابل تامل برات کشیده بود اما به مرور مطالب زردش شروع شد و در عین حال که صفحه لبریز از متن بود گویی قرار است هیچ چیزی بهت اضافه نشه هیلبتاپو باز میکردم که بخونم ولی ارتباط نمیگرفتم یک هفته اینطوری گذشت تا اینکه نصفشو خوندم و ادامشو روزنامه وار نگاه انداختم چیزی نداشت جیمز کلیر میتونست در یک سوم این کتاب حرفاشو بزنه در کل پیشنهاد نمیشه... 0 6 کـمیـل کـمالـی 1402/8/24 کارتابل محمدرضا حدادپورجهرمی 3.9 7 کتاب خوبیه اولاش یکم شاید حوصله سر بر باشه ولی میارزه. 0 5 کـمیـل کـمالـی 1402/8/24 پسر نوح محمدرضا حدادپورجهرمی 4.2 14 امان از شیعیان انگلیسی 😞... 0 6 کـمیـل کـمالـی 1402/8/23 دفترچه نیم سوخته یک تکفیری محمدرضا حدادپور جهرمی 3.6 16 وقتی میخونیش حالت تا چند روز بده ولی خوندش خالی از لطف نیست بلکه قدر امثال حاج قاسمو بیشتر بدونیم در ضمن اصلا به زیر ۱۸ سال توصیه نمیشه... 0 7 کـمیـل کـمالـی 1402/8/23 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 143 از اون کتاباس که میتونی به همه توصیه کنی که بخونن و واقعا هم به هرکسی یه چیزی اضافه میکنه... بنده به خاطر اینکه این رمان رو در دانشگاه کنفرانس دادم گفتم هر آنچه به بقیه گفتم در اینجا هم بگم شاید به درد عده قلیلی خورد... نقات قوت ۱_حالت داستان مانند فیلم میمونه به خاطر اینکه نویسنده این کتاب قبلا فیلمساز بودن به خوبی تونستن موضوعات و مباحث درون کتاب رو move بدن به طوری که تقریبا گیج نشی😅🌱 ۲_کتاب رو که میخونی میفهمی نویسنده علم گسترده ای در موضوعات مختلف داره که هرچند به عمق چند میلی متره ولی قابل ستایشه🌹 ۳_صحنه های درون داستان رو توضیح میده جوری که بتونین مجسم کنید اونو که نه اونقدر زیاده که دلتون رو بزنه و نه اونقدر کم که تو خماریش بمونید🥴 ۴_از شگرد نویی استفاده کرده که برای من جذاب و مفید بود اونم اینکه جملاتی رو میگه که شاید موقع مطالعه نفهمید ولی هرچی میگذره بیشتر متوجه میشین و این برای من جذاب بود😄 ۵_از رمان هایی بود که شمارو قطعا به فکر فرو میبره و اصلا از اون ژانر هایی نیست که فقط هیجان آنی به شما بده و بعد از تموم شدنش تأثیر آنچنانی نداشته باشه ، خودم ساعت ها به جملاتش فکر کردم🙂 ۶_ و در آخر اینکه شما اصلا جملات کلیشه ای رو نمیبیند و هر آنچه حداقل به شخصه دیدم نو و جدید بود ☺️ نقاط ضعف در حدی نیستم که نسبت به این کتاب پر طرفدار در بیست سال اخیر نقد آنچنانی وارد کنم و نظرات رو هم که نگاه میکردم نقد ها فقط سلیقه ای بود و نقد اساسی به آن صورت مشاهده نکردم غیر از اینکه یکی از دوستان میگفت محافظ کارانه نوشتن که تا حدودی درسته ولی بنظرم به ریشه داستان خدشه ای وارد نمیکنه. و من الله توفیق 3 34 کـمیـل کـمالـی 1402/8/21 حیدر آزاده اسکندری 3.7 73 خیلی تلاش کردم ادامه بدم به خوندنش ولی نتونستم ارتباط بگیرم. مثلا کتاب حسین از زبان حسین از حدیث های خود امام حسین (ع) جمع آوری شده بود امّا این کتاب خیالات خود نویسنده است و بنظرم هیچکس نمیتونه خودشه جای معصوم بزاره و جای ایشون فکر کنه هرچند گرداوری وقایع به ترتیب تاریخ وقوع کار هرکسی نیست و این بر هیچکس پوشیده نیست. 0 14