یادداشتهای رضا یزدانی (3) رضا یزدانی 13 ساعت پیش مربع های قرمز: خاطرات شفاهی حاج حسین یکتا از کودکی تا پایان دفاع مقدس زینب عرفانیان 4.3 49 این کتاب رو من چهارسال پیش خوندم. داستان رفاقت های مسجدی و دوستی های خالصانه جالب بود. بیان دل نشین حاج حسین یکتا در متن کتاب هم حس میشد. پارسال که رفته بودم راهیان نور حاج حسین کنار هور خاطره پسرخاله شهیدش رو که در این کتاب هم اومده، تعریف کرد و من یاد این کتاب افتادم. همونجا برای یه نفر دعای شهادت کردم :)) 0 0 رضا یزدانی 13 ساعت پیش سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 77 کتاب، داستان خاصی نداره اما یک عملیات رو از پیش از شروع تا پایانش با جزئیات روایت می کنه.به نظرم ارزش خوندن داره. مخصوصا توصیف روابط رزمندگان با هم جالبه. علی، رسول و... این کتاب رو من امسال به یه نفر هدیه دادم. هرچند چندان استقبال نکرد و نمی دونم خونده یا نه 0 0 رضا یزدانی 13 ساعت پیش دوست بازیافته فرد اولمن 4.1 61 کتاب کم حجم اما هنرمندانه ای هست که داستان دوستی صمیمی دو نوجوان مدرسه ای رو در اوان جنگ جهانی دوم روایت می کنه. نویسنده با هنرمندی تمام شما رو تا آخر داستان جلو میبره و در نهایت با یک جمله ی بهت آور داستان رو تمام و شما رو در یک شوک رها می کنه. اما شرطش اینه که هرگز نباید داستانش از پیش براتون مشخص بشه. پس سعی کنید اسپویل نشه 0 0