یادداشتهای آرین اخوان زنجانی (15) آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 جنگ هایی که دنیا را تغییر دادند چارلز مسنجر 4.0 1 خیلی مختصر و مفید به جنگ های بعضا اگر بشه اسمشون رو مهم، پرداخته ولیکن که به نظرم جای بعضی از جنگ های سرنوشت ساز دیگه هم خالی هست. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 لیست مهمان ها لوسی فولی 3.6 81 کتاب خسته کننده ای هست و آدم رو میخکوب نمیکنه برای خوندن ادامه داستان. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 خوشه های خشم جان اشتاین بک 4.2 75 از نظرم خیلی کتاب خسته کننده ای هست و بیش از حد به بیان جزئیات می پردازه و روند خیلی کندی داره و به جرات میشه ۲۰۰ صفحه از کتاب رو حذف کرد بدون اینکه لطمه ای به شاکله اصلی کتاب وارد بشه. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 175 بیش از نیمی از این کتاب رو خوندم و هر صفحه ای که میخونم رو با گوشت و پوست و استخونم درک میکنم و احساس میکنم همه اون اتفاقات برام افتاده و دقیقا درکی که نویسنده از اون اتفاقات داره به دلممیشینه و احساس میکنم یک نفر مقابلم نشسته و دارم باهاش درد و دل میکنم و ازش هم زمان یاد میگیرم و از نظرم جزو دسته کتاب های خود شناسی هست که میتونه کمک شایانی به خود شناسی خواننده داشته باشه و بتونه حتی دنیارو از دیدگاه های مختلف ببینه و درک کنه. 0 1 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 حرمسرای قذافی آنیک کوژان 3.3 54 سر این کتاب بخاطر ظلم های دیکتاتوری قذافی واقعا خیلی جاها ناراحت شدم و یا حرص خوردم ولی برای عبرت گیری و اینکه بازکردن چشم آدم به دنیای دیگه مناسب بود. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 دو قرن سکوت: سرگذشت حوادث و اوضاع تاریخی در دو قرن اول اسلام عبدالحسین زرین کوب 3.8 19 هم زمان که عرق ملی خواننده رو برمیانگیزد ولی نقاط روشنی از تاریخ اون زمان میدهد که آدم یکم تسکین پیدا میکنه که اونقدرا هم در اون زمان ایرانی ها سرافکنده نبودن و تلاش هایی برای رهایی از سلطه اعراب داشتند و به نظرم هر ایرانی حتما باید این کتاب رو بخواند. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 پدر پولدار، پدر بی پول شارون ال. لشتر 3.7 28 اگر از جنبه آموزش مسائل مالی نگاه کنیم یک دید کلی به خواننده میده ولی اگر بخواهیم به جزئیات بپردازیم لااقل برای جامعه حال حاضر ایران خیلی مفید فایده نیست. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 عشق در زمان وبا گابریل گارسیا مارکز 3.6 54 بی نهایت کتاب خسته کننده ای بود و به نظرم حداقل ۱۰۰ صفحه ازش گزافه گویی بود. شاید به این خاطر که من با دید صد سال تنهایی این کتاب رو شروع کردم ولی خیلی تو ذوقم خورد. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 نام من سرخ اورهان پاموک 4.0 23 از نظرم یکم کتاب خسته کننده ای بود و خیلی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 ریگ روان استیو تولتز 3.7 28 به نظرم کتاب جز از کل که برای همین نویسنده هست و پیشتر نوشته شده خیلی جذاب تر هست و به نظرم اول اون کتاب باید خوانده بشه سپس این کتاب. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 راز فال ورق یوستین گوردر 4.0 23 کتابی فلسفی هست از نظرم که در بین فصل ها سوالاتی رو مطرح میکنه و به پاسخ اونها میپردازه که هیجان میده و از طرفی نحوه فصل بندیش از نظرم خلاقانه بود. 0 1 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.9 65 به نظرم ابتدای کتاب یکم خسته کننده هست ولی از وسط کتاب به بعد هرچی میگذره داستان جذاب تر و توصیفات ملموس تر میشه و کشش بیشتری رو تو خواننده ایجاد میکنه. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 زوربای یونانی نیکوس کازانتزاکیس 3.7 71 من این کتاب رو به پیشنهاد یکی از دوستانم چند سال پیش گرفتم و خوندم و از نظرم داستانش در عین حال که به جزئیات توجه داره اصلا کش دار و خسته کننده نیست. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.6 100 واقعا کتابی خلاصه و کوتاه و در عین حال مجذوب کننده بود. 0 0 آرین اخوان زنجانی 1404/3/29 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 179 یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و با این کتاب اولین بار رمان بزرگسال هارو شروع کردم و شیفته شرح وقایع و داستان سرایی ش شدم و به نظرم بهترین کتاب گابریل گارسیا مارکز هستش. 0 0