یادداشتهای الهام پسندیده (11) الهام پسندیده 1403/4/12 A Very Large Expanse of Sea طاهره مافی 3.7 3 اواسط کتاب که بودم انقدر ازش خوشم اومده بود که فکر میکردم حتماااا بهش ۵ میدم... اما هر چی به آخرش رسید نمیدونم چرا از جذابیتش کم شد برام...! نمیگم دوستش نداشتم! اینکه یه رمان آمریکایی دربارهی یه دختر مسلمان ایرانی بود خیلی جالب بود برام. بعضی قسمت و حرفها هم به فارسی به فینگلیش نوشته شده بود و من چنان ذوق میکردم از خوندنش^^ تا جایی که تو یوتیوب دیدم ظاهراً کتاب نسبتا پر فروشی بوده و خوشحلم که تا حدی نشون داده شد که ایران اون طور که رسانههای آمریکایی نشون میدن نیست. ولی خب انتظار داشتم پایانش انقدر سریع جمع نشه. میخواستم بفهمم آیندهش، برک دنسش و.... چی شد. انگار دلم نمیخواست اینجوری سر سری ″هپیلی اِوِر اَفتِر″طور تموم شه... ولی خب در کل خوشحالم خوندمش^^ 1 0 الهام پسندیده 1402/6/12 تصمیم گرفتم خودم باشم سو-هیون کیم 4.0 41 به اسم و جلد کیوتش نگاه نکنید و نگید اینم یه کتاب انگیزشی زرد برای افزایش اعتماد به نفسه! برعکس خیلی واقع بینانه و جامع بود و برخلاف اسمش فقط دربارهی اعتماد به نفس و این جور مسائل نیست، بلکه شبیه یه راهنمای جامع برای زندگی کردن هر آدمی در دنیای امروزیه. به گفته خود نویسنده این کتاب رو بعد خوندن کتاب های زیادی نوشته و تو خیلی از جاها هم منبع و اسم کتاب ها رو آورده و این برای منی که کتاب های این سبکی، به خاطر توضیحات و مثالهای زیادشون، برام خستهکنندهان خیلی خوب و خلاصه و مفید بود ولی اگه شما برعکس منید و زیاد تو این سبک مطالعه دارید، احتمالا چیز جدیدی نداشته باشه براتون¯\_(ツ)_/¯ موضوع جالب دیگهای که با خوندن کتاب های ادبیات کره جنوبی دارم بیشتر بهش پیمیبرم اینه که چقدرر مشکلات مشابهی داریم و همه چیز اونجا اونقدرا هم که به نظر میرسه قشنگ نیست.. در کل خیلیی دوستش داشتم و خوندش رو پیشنهاد میکنم چون: •خیلی کم حجمه. •توضیحات و مثالهای زیاد و حوصله سر بر نداره و برای همین خیلی بخشهاش کوتاهن و خوندنش روون و آسونه. •در عین گفتن واقعیات، حس خوبی میده به آدم :)))) 0 21 الهام پسندیده 1402/4/27 The Cat Who Saved Books سوسوکه ناتسوکاوا 3.0 1 *3.5* من معمولاً ریویو بلند نمینویسم ولی برای این کتاب کلی حرف داشتم. شما هم بخونیدش^^ •اولش بگم داستان این کتاب چی بود: داستان یه پسری به شدت منزوی و گوشه گیره به اسم رینتارو که بعد مرگ پدر و مادرش همراه با پدربزرگش، که یه کتابفروشی کتابهای دست دوم داشته، زندگی میکرده. کتاب با مرگ پدربزرگ شروع میشه. رونتارو که به خاطر این موضوع شرایط روحی خوبی نداره یه روز تو کتابفروشی نشسته بود که یهو یه گربهی سخنگو و عجیب وارد زندگیش میشه و اون رو برای نجات دادن کتابها به چهار تا هزارتو و مأموریت میبره: هزارتوی اول: مردی که کلکسیونی از کتابها داره. هزارتوی دوم: مردی که کتابها رو خلاصه میکنه. هزارتوی سوم: مردی که رئیس یک انتشاراتیه. و هزار توی آخری و چهارم: که چون خودم چیزی نمیدونستم و برام هیجانانگیز تر بود به شما هم نمیگم که لذتش براتون از بین نره:-D خب... به این کتاب حسهای مختلفی داشتم و تا پایان کتاب نمیدونستم چند تا ستاره بهش بدم! -اولش با دیدن اسمش چون هم کتابها و هم گربهها رو دوست دارم خریدمش بدون اینکه چیزی ازش بدونم:» -با خوندنش کم کم ازش خوشم اومد ولی بعد از پایان هزارتوی دوم، حس کردم یه چیزی کم داره، انگار برای مفاهیمی که میخواست برسونه خیلی توضیحش کم بود و نمیتونست قانعم کنه! - بعد از هزارتوی چهارم، یه کم بیشتر درک کردمش ولی باز کاملا قانعم نکرد! ولی در کل چیزایی که دربارهشون صحبت کرده بود خیلییی مفید و جالب بودن و مطمئنم تا چند مدت فکرم رو درگیر میکنن. به هرررر کتابخونی پیشنهاد میکنم این کتاب کوتاه رو بخونه تا از خودش بپرسه و بیشتر دقت کنه به این مسئله که ″آیا واقعاً کتابهارو دوست داره؟ یا اینکه فقط فکر میکنه که اینطوره؟!...″ 0 14 الهام پسندیده 1402/4/3 It Ends with Us کالین هوور 3.7 185 4.5 وااااو!! ಥ_ಥ راستش من تا نصف کتاب نتونستم با داستان ارتباط برقرار کنم و خیلییی کند بود برام (البته ترجمه افتضاح هم بی تاثیر نبود و بعدش مجبور شدم برم سراغ ورژن زبان اصلی-_-) طوری که نمیفهمیدم دلیل این همههه تعریف ازش و علاقه بهش چیه!! ولی از نیمهی دوم کتاب همه چیز عوض شددد و به شدت جذبم کرد و تصمیمی که لیلی آخر میگیره، بهترین و سخت ترین تصمیم ممکن بود... و الان دلیل این همه تعریف ازش رو درک میکنمಥ‿ಥ برای کسایی که میگن چقدر مسخره و آبکی بوده: این کتاب از روی واقعیته و سرگذشت مادر نویسنده (کالین هوور) بوده و این موضوع داستان رو واقعیتر و غمگینتر میکنه... یه نکته مهم که خیلی به خاطرش حرص خوردمم: به هیییییچ عنوان اشتباه من رو نکنید و «این کتاب» رو با ترجمه آرتمیس مسعودی نخونید! علاوه بر سانسورهای همیشگی، کلیییی حذفیات مسخره داشت که از تمام کتاب زده شده بود و بعضی جاها به طور مضحک و بیدلیلی تغییر داده شده بود!!!!!!!!!! مخصوصا آخرش که به خاطر تغییرات اصلا مشخص نبود چطور تموم میشه!! سخن پایانی نویسنده هم که به دلیلی که بالا گفتم تو این کتاب به شدت مهم بوده، ترجمه نشده!!! نمیفهمم چطور به چاپ ۲۱اُم رسیده!!! 1 16 الهام پسندیده 1401/8/11 تابستان غم انگیز ساموئل اس جی.پی. دانلیوی 1.3 2 در واقع ۱.۵ 乁( •_• )ㄏ 0 1 الهام پسندیده 1401/8/11 سه رنگ: غذانوشت های سفر ایتالیا منصور ضابطیان 4.2 28 اولین کتاب سال ۲۰۲۲ من:) مثل همهی سفر نامههای دیگهی آقای ضابطیان، این یکی هم دوست داشتنی بود برام^^ همونطور که از روی جلدش هم نوشته شده، غذا نوشته و محور اصلی داستانها و خاطرات غذاها هستن و منی که آدم شکمویی هم نیستم ازش لذت بردم و دلم میخواست امتحانشون کنم :)) 0 2 الهام پسندیده 1401/8/11 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 497 خب راستش تا قبل از خوندن چند صفحه آخر میخواستم بهش ۴ بدم، اما آخر داستان همه چی رو عوض کرد برام ಥ‿ಥ اوایلش یه کم خسته کننده به نظرم میرسید اما روند داستان کمکم برام جذابتر شد و قشنگتر از چیزی که فکر میکردم تموم شد. تک تک آدما با تمام حسرت و ایکاشهای کوچیک و بزرگ نیاز دارن که این کتاب رو بخونن و زندگیش کنن:)) برای همین هم از اون کتابهایی شد که از این به بعد به بقیه پیشنهاد میکنم که بخوننش^^ من رو خیلی یاد انیمیشن "Soul" مینداخت... داستانشون کاملا شبیه به هم نبود اما حس میکنم اگه اون خوشتون اومد باشد از این کتاب هم خوشتون میاد و اگه هنوز اون انیمیشن رو ندیدین، پیشنهاد میکنم که حتما ببینیدش(◠‿◕) 0 0 الهام پسندیده 1401/8/11 اگر حقیقت این باشد کالین هوور 4.2 58 ایییییین چی بوددددد؟؟؟!!!! این چه پایانی بودددد؟!!!!! کالین هوور عزیزم، ازت متنفرمم :)))) بعدا میام یه ریویو کاملتر مینویسم. فعلا برم چیزی که خوندم رو هضم کنم....!!! 1 7 الهام پسندیده 1401/8/11 فرستاده ای از نایت ساید سایمون آر گرین 3.3 3 خیلی اتفاقی و به پیشنهاد دوستم و فروشنده غرفه، به عنوان آخرین کتابِ نمایشگاه کتاب امسال خریدمش. و انقدر تعریفاتی که ازش کرده بودن برام جالب بود که اول از همهی کتاب های دیگه شروعش کردم:-D اول اینو بگم که کتاب فانتزی نخوندم و اصلا یه خاطر همین هم این کتاب رو برای شروع این سبک خریدم. برای من که خیلییی جالب بود... بعضی قسمتها واقعا از هیجان قلبم تند میزد و دلم نمیخواست کتاب رو کنار یذارم. مخصوصااااا حدود ۵۰ صفحهی آخر!! در کل بخوام بگم: با وجود فضای به شدت دارکش که برام جدید بود، تصمیم گرفتم بقیه جلدها شو رو هم بخونم و بیشتر با فضای ″نایت ساید″ آشنا بشم. 0 1 الهام پسندیده 1401/8/11 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 3.6 130 بینهااایت زیبا بود 0 7 الهام پسندیده 1401/8/11 کیم جی یونگ متولد 1982 نام جو چو 3.8 8 ۴.۵ تا حالا شده با صفحه به صفحه کتابی حرص بخورید ولی همچنان دوستش داشته باشید چون انگار درک میشید؟ این کتاب برای من اینطوری بود..... دربارهی چی بود؟ داستان زندگی دختریه به نام کیم جییونگ، از کودکی تا بزرگسالیاش. این کتاب بخش زیادی از ناعدالتی و سختیهای زنان رو از سن کم تاااا بعد از ازدواج رو بیان میکنه؛ از فرق گذاشتن بین فرزند دختر و پسر و آزارهای جنسی تو سنین نوجوانی و جوانی گرفته تا ازدواج و مشکلات بعد زایمان و.... این کتاب رو نه تنها به دخترها، به طور مخصووص به آقایون پیشنهاد میکنم تا قدری با مشکلات خانمها آشنا بشن. درسته که شخصیت کتاب اهل کرهی جنوبی هست ولی بیشتر موارد گفته شده برای خانمهای ایرانی هم وجود داره. 0 4