معرفی کتاب فرستاده ای از نایت ساید اثر سایمون آر گرین مترجم علی مصلح حیدرزاده کتابنوجوانداستانی فرستاده ای از نایت ساید سایمون آر گرین و 2 نفر دیگر 3.2 11 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 28 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر ویدا شابک 9789646807907 تعداد صفحات 212 تاریخ انتشار 1399/7/27 توضیحات کتاب فرستاده ای از نایت ساید، ویراستار مرتضی محمدیان. ادبیات انگلیس ادبیات کودک و نوجوان داستان معمایی داستان وحشت کتاب نوجوان کتاب کودک لیستهای مرتبط به فرستاده ای از نایت ساید آوین شیخ ها 1402/3/15 کتاب های فانتزی برای نوجوان و بزرگسال 16 کتاب *: از هر مجموعه جلد اول آن را قرار داده ام. 3 55 یادداشتها محبوبترین جدیدترین яσвεят 1403/3/1 با صدای استاد رضوی گوش کردم جالب یود 0 0 لعیا عرب 1402/7/15 عامممم خجالت میکشم اینو بگم ولی ۱۵ روز طول کشید تا بتونم فقط ۱۰۰ صفحه بخونم! این اولین کتابیه که نصفه کاره کنار گذاشتمش چون به دلایلی که میگم ، اصلا برام قابل تحمل نبود : ۱. شخصیت پردازی ضعیف و تناقض در رفتارها و افکار شخصیت ها. ۲. نبودن هیچ گونه کششی که ادمو وادار کنه ادامه بده. ۳. توضیح بیش از حد در نتیجه حوصله سربر بودن کتاب. ۴. فضاسازی ضعیف. شاید تنها خوبی که میتونم ازش بگم اینه که ؛ ایدهی جالبی بود! با همه اینها بازهم امید داشتم که شاید بهتر شه ولی هر صفحه مطمئن تر میشدم که باید بذارمش کنار و بیشتراز این وقتمو تلف نکنم! خلاصه ؛ اصلا مورد پسندم نبود. پ.ن۱ : یک توصیه از طرف من : از نشر ویدا با احتیاط خرید کنید! 3 20 الهام پسندیده 1401/8/11 خیلی اتفاقی و به پیشنهاد دوستم و فروشنده غرفه، به عنوان آخرین کتابِ نمایشگاه کتاب امسال خریدمش. و انقدر تعریفاتی که ازش کرده بودن برام جالب بود که اول از همهی کتاب های دیگه شروعش کردم:-D اول اینو بگم که کتاب فانتزی نخوندم و اصلا یه خاطر همین هم این کتاب رو برای شروع این سبک خریدم. برای من که خیلییی جالب بود... بعضی قسمتها واقعا از هیجان قلبم تند میزد و دلم نمیخواست کتاب رو کنار یذارم. مخصوصااااا حدود ۵۰ صفحهی آخر!! در کل بخوام بگم: با وجود فضای به شدت دارکش که برام جدید بود، تصمیم گرفتم بقیه جلدها شو رو هم بخونم و بیشتر با فضای ″نایت ساید″ آشنا بشم. 0 1