یادداشتهای yaghoob samsami (196) yaghoob samsami 5 روز پیش آدم های عوضی: مجموعه داستان پوریا عالمی 3.0 2 داستان های کوتاه خوبی بودن و ارزش خوندن داشت. فقط داستان منتقد ادبی که طولانی هم بود رو نپسندیدم. 0 0 yaghoob samsami 1404/1/26 کتاب غم پوریا عالمی 2.0 1 قابل درک نبود برام. بیشتر یه سری جملات که ازشون غم و افسردگی رو میشد فهمید. 0 0 yaghoob samsami 1404/1/26 با کاروان حوله: طنزی به شعر و ادب امید مهدی نژاد 2.8 1 تسلط نویسنده به ادبیات کاملا مشخصه و نثرهای کلاسیک بسیار زیبایی رو به نگارش درآورده. من فقط فصل دوم یعنی فالنامه رو دوست داشتم و بقیه کتاب با اینکه متن ادبی و طنز خوبی داشت برام جذاب نبود. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/29 آه، ما الاغها! عزیز نسین 4.0 1 نویسنده با زبانی طنز به انتقاد از موضوعات اجتماعی و سیاسی پرداخته و در مجموع کتاب طنز خوب و قابل قبولی رو ارائه کرده که با توجه به موضوعاتی که مطرح شده، مورد تعمیم به تمامی کشورهای جهان سوم هست و این طور نیست که فقط برای خود مردم ترکیه قابل لمس باشه. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/27 کودک، سرباز و دریا ژرژفون ویلیه 4.0 11 پییر، پسرکی دوازدهساله، در دهکدهای کوچک در فرانسه زندگی میکند. با کشته شدن پدرش در جنگ و حضور سربازان آلمانی در دهکده، او احساس افسردگی و خشم میکند. پییر تصمیم میگیرد همراه با دوستانش به مقاومت علیه اشغالگران بپیوندد. داستان به خوبی تاثیر جنگ بر زندگی کودکان رو نشون داده و به زیبایی نشون داده که شخصیت کودک که در ابتدا میخواست در جنگ مشارکت داشته باشه با وارد شدن به جنگ و دیدن طبعات اون بر افراد، از جنگ متنفر میشه و آرزو میکنه که صلح برقرار بشه. 0 22 yaghoob samsami 1403/12/27 برج عاج جان فالز 2.5 1 دیوید ویلیامز از طرف انتشارات برای نوشتن کتابی به کاخ نقاش معروف هنری بریزلی می رود. موضوع داستان بین چند نفری که توی عمارت هستن میگذره و به بیان احساسات و روابط عاطفی و مالی نقاش ثروتمند و دوست دختر و خدمتکارخای خونه پرداخته و تاثیر ثروت بر اخلاق و روابط اجتماعی رو نشون میده. نویسنده بسیار به جزییات نقاشی ها پرداخته و این داستان رو به حالت تخصصی تبدیل کرده و سبک نوشتار نویسنده استفاده از توصیفات بسیار دقیق و توجه به جزییات هست که نشان از تسلط نویسنده به ادبیات داره اما برای خواننده عام جذابیتی نداره. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/24 اتحادیه ابلهان جان کندی تول 3.4 61 (ایگنیشس تحصیلات دانشگاهی دارد اما از کار کردن بیزار است و بیشتر وقتش را در خانه با مادرش میگذراند. ایگنیشس به شدت از مدرنیته و جامعه مصرفی بیزار است و خود را فیلسوفی میداند که در دنیایی پر از ابلهان گرفتار شده است. بعد از اینکه مادرش تصادف می کند و مجبور می شوند جریمه سنگینی بپردازند، ایگنیشس مجبور میشود برای اولین بار در زندگی اش کار کند اما هر بار به دلیل رفتارهای عجیب و غریبش اخراج می شود. ایگنیشس یک روشنفکر تنبل است که همیشه خودش را بالاتر از دیگران میبیند. او نمادی از افراد منزوی و ناسازگار با جامعه است که در دنیای خودش زندگی می کند و با دیگران ارتباط برقرار نمی کند. ایگنیشس فردی متکبر، بیادب و خودشیفته است که مدام دیگران را تحقیر میکند و رفتارهای زننده و ناسازگار دارد.) به نظر من که شاهکار نیست اصلا و شخصیت ایگنیشس کمدی نیست و یک ضدقهرمان رو مخی و رو اعصابه و شخصیت اجتماعی نداره و هدف نویسنده همین بوده که به خوبی از پسش براومده ولی واقعا طنز خاصی نداره و فقط رفتارهای احمقانه از خودش نشون میده و نه طنز. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/24 آن فرانک، خاطرات یک دختر جوان آنه فرانک 3.7 17 با شدت گرفتن آزار یهودی ها توسط نازی ها، آنه فرانک به همراه خونوادش و چند نفر دیگه تو یه ساختمان مخفی تو آمستردام زندگی مخفیانه ای رو شروع میکنن. آنه خاطرات خودش رو در حدود دو سالی که تو این مخفیگاه بوده در قالب نامه هایی به دوستش کیتی نوشته. در کتاب، بیشتر طرز فکر و تغییرات فکری و احساسات آنه و تغییراتی که در دوران بلوغ و در این فضای محدود پشت سر میزاره رو میخونیم و همچنین با فشارهایی که تحمل میکنن آشنا میشیم اما مطمئنا بیشتر با شخصیت خود آنه آشنا میشیم و طرز فکری که درباره سایر افراد حاضر تو ساختمون داره. بر اساس نوع کتاب که خاطره نویسی هست، بیشتر با احساسات شخصی آنه روبرو هستیم که ممکنه بعضی ها برای شخص قابل قبول و منطقی به نظر برسه و در بعضی موارد هم برای اینکه تو دوران بلوغ هست و احساسات زودگذری رو پشت سر میگزاره برامون غیرمنطقی باشه و اینکه اینقدر از احساسات نوشته که بعضی جاها فراموش میکنی داری کتابی درباره جنگ و هولوکاست میخونی و ممکنه کسل کننده باشه برای خواننده. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/23 مگره و مرد تنها ژرژ سیمنون 3.0 9 مگره به دنبال پیدا کردن قاتل یک خیابون گرده و سرنخ ها اون رو میبره به ماجراهایی که بیست سال پیش برای مقتول اتفاق افتاده و عجیب اینه که از هرکی درباره بیست سال پیش میپرسه یادش میاد که این مرد با یه زن اومدن بوده رستوران، که این یه کم برای یه داستان پلیسی غیرقابل باور به نظر میرسه. در کل پا به پای مگره به دنبال اطلاعات میریم تا قاتل رو پیدا کنیم. داستان عادی بود و جذابیت خاصی نداشت. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 مغز نوشته های یک جنین مهرداد صدقی 3.1 24 طنز بسیار خوبی داره واقعا و خنده رو لبات میاره. آقای صدقی بسیار زیبا ایده هاشون رو عملی میکنن و با یک موضوع ساده طنز زیبایی میسازن. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 شاقلوس امید مهدی نژاد 3.5 4 نه جالب بود نه طنز و بامزه. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 بسته پیشنهادی امید مهدی نژاد 2.2 2 جالب نبود اصلا و موضوع در حدی نبود که تبدیل به یه کتاب بشه. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 آتش گردان امید مهدی نژاد 3.3 1 اشعار عاشقانه و مذهبی ... معمولی بود و خیلی از شعرها قالب سخت خوانی داشت و روون نبود. شعرهای مذهبی روون تر بودن. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 الا دختر (مجموعه دوبیتی های طنز) (طنز منظوم) امید مهدی نژاد 3.3 4 طنز و خلاقیت خوبی داشت و در کل ارزش یه بار خوندن رو داره.من تقریبا از پنجاه درصد شعرا و متنا خوشم اومد و یه حد متوسط بود. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 هی شعر تر انگیزد سعید بیابانکی 3.4 2 شعرهای طنز نیمه اول کتاب بسیار خوب و طنازانه و روان بود ولی نیمه دوم کتاب شعرهاس سنگین تری داشت و جذاب نبود. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/18 زندگی اسرارآمیز سومانک کید 3.5 5 لی لی که پس از مرگ مادرش با پدر خشن خود زندگی میکند طی حادثه ای همراه با خدمتکار سیاه پوستشون از خانه فرار میکنه و به خونه سه سیاه پوست تو کارولینای جنوبی میرن. داستان درباره نژادپرستی هست اما خیلی کم و سطحی به این موضوع پرداخته و تو اتفاقی که افتاده خود خدمتکار سیاه پوست هم مقصره و نتونسته نژادپرستی رو درست و منطقی توضیح بده. روند داستان بسیار کنده و بیشتر به احساسات شخصی شخصیت اول پرداخته. داستان چیز جدیدی نداره و خیلی تکراریه و با اینکه اتفاقاتی هم میفته اما نویسنده نتونسته هیجان رو وارد داستان کنه و جنبه احساسی رو پیش برده. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/15 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.4 78 یه کتاب انگیزشی که خود داستان اینقدر از پر از تجملات و زندگی پولداری و سفر با جت سخصی و ازدواج آنچنانی هست که انگیزه رو ازت میگیره خودش و بیشتر این رو بهت میگه که برای پولدار شدن و موفقیت باید تو شرایطش قرار بگیری. موضوع مورد نظر نویسنده هم که از فصل سیزدهم بهش پرداخته بود رو این موضوع بود که پنج تا شش صبح رو به سه قسمت بیست دقیقه ای تقسیم کنید و به ورزش،مراقبه و تفکر و نوشتن کارهای روزانه و برنامه ریزی بپردازید. تو همون سطح بقیه کتاب های انگیزشی هست که یکی رو بخونی انگار بقیه رو خوندی و موضوعشون تقریبا یکیه و خود داستانی که موضوعات رو نویسنده بر اساس اون پیش برده هم جالب نبود. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/14 بی قراری زولفو لیوانلی 4.2 7 اصل داستان همون درد و رنجیه که داعش به مردم ایزدی وارد کرد که تو کتابای دیگه ای که به این موضوع پرداختن هم دقیقا گفته شده و تو این داستان هم نویسنده بعد از حادثه ای که برای دوستش اتفاق میفته و برگشتن به شهر کودکی خودش پی میبره که دوستش قصد ازدواج با یه ایزدی رو داشته و از اینجا موضوع ظلم به ایزدی ها بیان میشه. در کل کتاب خوبی بود و جملات تکان دهنده و قابل تفکر خوبی داشت. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/14 سایه ملخ (رمان نوجوانان) محمدرضا بایرامی 3.6 5 داستان در روستایی لب مرز ایران و عراق اتفاق میفته. راوی داستان که گوسفنداشون رو به چرا میبره طی اتفاقاتی که بعدا با همراهی پسرعموش حاتم میفته متوجه حضور عراقی ها در خاک ایران میشن. نویسنده اول داستان به توضیح شخصیت ها و زندگی روستایی میپردازه و داستان به مرور هیجانی هم میشه و داستان به خوبی پیش میره. در کل یه داستان روون و خوش خوان و زیبا مخصوصا برای نوجوان ها. 0 0 yaghoob samsami 1403/12/14 دشت شقایق ها محمدرضا بایرامی 3.4 2 خاطرات مستند گونه یک سرباز از تیر تا اسفند ۶۶. حالت داستان گونه نداره که هیجان هم وارد داستان شده باشه و فقط مجموعه ای از خاطرات رزمنده هستند که برای علاقمندان به جنگ میتونه مهم باشه. 0 0