یادداشتهای محمد علی تنها (81) محمد علی تنها 1403/3/3 ادیسون مارگارت فریت 5.0 1 این کتاب در باره زندگی ادیسون هستش. البته بعضی ها می گویند ادیسون یک متقلبه و از روی نیکولا تسلا تقلید کرده.کتاب را بخوانید و متوجه بشوید 0 4 محمد علی تنها 1403/3/3 نیل آرمسترانگ چه کسی بود؟ روبرتا ادواردز 5.0 1 من از سفر های آپولو و خیلی چیز های نجومی دیگر دوست دارم.از بچگی نجوم رو دوست داشتم ولی یکسال پیش که به کلاس معلم علوم نجوممون رفتم عاشق نجوم شدن.کتاب هوایی در باره نجوم هستند رو بخونید.کتاب های قشنگی هستند. 0 1 محمد علی تنها 1403/3/3 آلبرت اینشتین چه کسی بود؟ جس برالیر 4.7 2 زندگی این مرد هنوزم که هنوزه برام خیلی جالبه و خیلی زیاد من این کتاب را خواندم و واقعاً ازش لذت بردم شماهم بخوانید.برای یاد داشت بیشتر به آن یکی کتاب اینشتین رجوع کنید. 0 2 محمد علی تنها 1403/3/3 لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟ روبرتا ادواردز 3.9 1 داستان این مرد خیلی جالب است و نقاشی های که کشیده است مرموز است.این نشان می دهد که فردی باهوش بوده است.کتاب را بخوانید و با زندگی اواشناسودید 0 2 محمد علی تنها 1403/3/2 من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد پرویز امینی 3.7 12 این کتاب در باره سفر آیت الله بهجت به کربلا است که داستانی زیبا است ولی می توانست آخرش هم یکم بیشتر اضافه کند.ایت الله بهجت از کسان بزرک این کشور هستند و من خیلی دوستشان دارم. 0 2 محمد علی تنها 1403/3/1 بروس لی چه کسی بود؟ جیم جیلیوتی 5.0 1 این کتاب در باره بهترین ورزشکار در رزمی است. 0 1 محمد علی تنها 1403/3/1 دایره المعارف تاریخ ایران مسعود جوادیان 4.8 2 این کتاب با عکس های برای بچه ها در باره تاریخ ایران باستان صحبت می کنند. این کتاب با چند خط در باره بزرگان به ما در باره تاریخ یاد میده.اما بیشتر صفحاتش به دوره صفویه می پردازه.پیشنهاد می کنم کوچولو های زیر ۷ سال این کتاب را برایشان بخوانید 0 1 محمد علی تنها 1403/3/1 آلبرت انیشتین چه کسی بود؟ جس بریلیر 4.5 1 این کتاب به ما نشان می دهد بزرگترین دانشمند چه کارهایی در زندگی خود می کرد. دینش چی آیا او گوشت حیوانات حرام را می خورد. من در این کتاب باحال یاد گرفتم بزرگترین دانشمند در زندگی مسیحی نبوده. 0 2 محمد علی تنها 1403/2/31 خرچنگ چنگال طلایی هرژه 4.4 5 این کتاب های تن تن فوق العاده هستند. این قسمتی است که با ناخدا هادوک دوست می شود 0 1 محمد علی تنها 1403/2/31 بازیِ بازها محمد میرکیانی 4.0 3 این داستان هایی است در باره مجموعه دشت مرموز اول کتاب های قبلی رو بخونید جشن خرگوش ها 0 1 محمد علی تنها 1402/9/26 گروه ضربت استیو بارلو 4.6 2 این مجموعه کتاب هارا امتحان کنید. می توانی با خواندنشان ذهن خود را تغییر بدید. و دوستانتان را خودتان بسازید 0 1 محمد علی تنها 1402/9/26 کشورت را نجات بده استیو بارلو 4.8 1 این کتاب این مجموعه رو من پسندیدم خیلی هیجانی بود. پیشنهاد میکنم یک بار بخوانید. 0 1 محمد علی تنها 1402/9/26 عملیات نجات در فضا استیو بارلو 4.8 1 داستانش زیاد به نظرم جالب نبود 2 1 محمد علی تنها 1402/9/26 غیرت وایکینگی استیو بارلو 4.6 1 خودت مسیر داستان را انتخاب کن . حتماً امتحان کنید. با استفاده از هوش خودت به کارت ادامه بده. این جلد ۲ خیلی باحاله. 0 2 محمد علی تنها 1402/9/9 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 65 درباره ی زندگی مهدی آنیلی درباره ی یک شهید که پولدارترین شیعه بود. 0 2 محمد علی تنها 1402/9/9 تاریخ ایران برای نوجوانان (پس از ورود اسلام) کوروش سلمان نصر 5.0 1 قسمتی به کتاب اول رجوع کنید. تاریخ دوستان این بهترین کتاب است. 0 1 محمد علی تنها 1402/9/9 تاریخ ایران برای نوجوانان (قبل از اسلام) کوروش سلمان نصر 5.0 1 در باره ی کتابی که که من خیلی دوستدارم.در باره تاریخ توضیح میده. بالاتر از ۸ سال این کتاب را بخوانند 0 1 محمد علی تنها 1402/9/8 عمو قاسم محمدعلی جابری 4.5 26 این مجموعه کتاب ها در باره شهیدان هستند که شهید حاج قاسم شهید همت داستان های کوچو لو کوچولو دارد. 0 2 محمد علی تنها 1402/9/8 آپولو؛ شبح تاریکی جلد 2 ریک ریوردان 4.3 5 اگر از ماه خوشتان می آید بخوانید 0 0 محمد علی تنها 1402/9/8 تن تن ندا پورطاهری 5.0 1 تن تن اولین کتابی بود که من از کلاس سومی خواندم و تمام جلد هاش رو دارم 2 0