یادداشتهای Ali Heydari (10) Ali Heydari 4 روز پیش انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.2 171 در متن یادداشت درباره این کتاب عزیز فقط میتوانم بگویم بسیار بیادماندنی، آموزنده و قابل تامل. دم را غنیمت شمارید. 0 19 Ali Heydari 1404/6/7 داش آکل صادق هدایت 3.8 24 داستانی کوتاه و پرکشش با فضاسازی زیبا و شخصیت داش آکلی که نماینده مغلوب شده انسانها در دفاع از سنت های پسندیده اجتماع بود. 0 16 Ali Heydari 1404/6/7 سرگذشت فلسفه برایان مگی 4.2 20 این کتاب با زیبایی هرچه تمام تر، سیر تکامل تفکر انسان را بصورت مصور و خطی بیان میکند و گزینه ای بسیار شایسته برای مطالعه توسط نتنها دوستداران فلسفه بلکه همه اشخاصی است که به دنبال بینشی عمیق تر درباره تفکر بشر اند. 0 12 Ali Heydari 1404/6/4 قلعه مالویل روبر مرل 4.4 68 این اثر شاهکاری است ادبی و به غایت ماندگار در ذهن خواننده کتاب. کاوشی عمیق درباره ماهیت تمدن، جامعه و اخلاقیات انسانی. شخصیت متفکر، برنامه ریز و بینظیر امانوئلکومت برای من بسیار الهام بخش بود و خواننده را به ستایشی شگرف از چنین فیلسوف عملی ترغیب میکند. مطالعه این اثر برای من فوقالعاده لذتبخش و خاطره انگیز بود. 1 10 Ali Heydari 1404/5/21 بازی ها اریک برن 3.5 2 از این کتاب توقع بیشتری داشتم. بسیار آکادمیک بود و لذت مطالعاتی نداشت. 0 17 Ali Heydari 1404/5/19 تئوری انتخاب ویلیام گلسر 4.0 34 کتابی بود بینظیر و یقینا لازم برای همه انسانها بویژه برای فرهنگ امروز ایران. احساس میکنم که پس از اتمام کتاب خودم و اطرافیانم را بهتر از گذشته میشناسم و بسیاری از جوانب شخصیت خود را در کلام نویسنده کشف کردم. 0 24 Ali Heydari 1404/5/19 پیامبر جبران خلیل جبران 4.3 3 مینویسم از کتابی که بسیار آموزنده بود و مهمترین مفاهیم زندگی نظیر عشق، زندگی، مرگ، زمان و...را در قالب ۲۸فصل کوتاه نگاشته است و قلم نویسنده با ترجمه بسیار ارزشمند جناب قمشه ای چنان است که ما را به یاد اشعار بزرگان ادبیات فارسی نظیر سعدی و مولانا میاندازد. 0 27 Ali Heydari 1404/5/16 همه می میرند سیمون دو بووار 4.1 41 فقط میتوانم در ستایش این محتوای بسیار غنی ایستاده کف بزنم و از تاریخ نگاری دقیق و قلم نویسنده متحیر بمانم. یک اثر اگزیستانسیال خالص که به ما یادآوری میکند که پذیرش مرگ است که به شهامت (زندگی اصیل )میانجامد. 1 77 Ali Heydari 1404/5/8 جاناتان مرغ دریایی ریچارد باخ 3.7 162 جاناتان مرغ دریایی رمانچه ای بینظیر بود ساده و مینیمال اما از دل سادگی ظاهری اش میتوان به مفاهیم فلسفی عمیقی رسید که در قالب داستان به زیبایی و مهارت هرچه تمام تر نگاشته شده بود. مفاهیمی مانند شجاعت متفاوت بودن، جستجوی کمال و حقیقت همچنین تاکید بر سفر درونی و شکستن قیدوبندهای سنتی 0 40 Ali Heydari 1404/4/29 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 218 تکه هایی از یک کل منجسم کتاب واقع گرایانه ای بود که فلسفه و نگاه من رو نسبت به زندگی تغییر داد و شاید برای من عزیزترین کتابی است که تا بدینجا مطالعه کردهام. 0 32