یادداشتهای ساجده اسدی (10) ساجده اسدی 1404/5/30 اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید مریم برادران حقیر 4.6 49 تا حالا دو سه بار خوندم اما هیچوقت ازش سیر نشدم... پیشنهاد مطالعه💯 0 0 ساجده اسدی 1404/5/30 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 161 فقط میتونم بگم محشر.. بینظیر! چقدر با این کتاب گریه کردم.. خصوصا اگه محرم بخونی.. شب هشتمـ 0 0 ساجده اسدی 1404/5/30 میرزا محمد پدر کردستان: خاطراتی از شهید محمد بروجردی جلد 4 علی اکبری 4.3 5 شهید بروجردی بسیار برام دوست داشتنی هست، من با دیدن فیلم غریب با ایشون أشنا شدم و از اون موقع، شیفته شخصیت والا و الهی شون شدم.. بنظرم استاد مبارزه با نفس، خوش اخلاقی و.. الگوی کامل جوان مومن مخلص انقلابی✨🥹 0 1 ساجده اسدی 1404/5/29 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 23 4⃣ تولد در سائوپائولو _کتابی با داستان گیرا _یه تیکه اشاره به حجاب کرده _داستان قشنگ و جذاب.. _به این نتیجه رسیدم خدا خودش باید بخواد دینش رو به واسطه کی گسترش بده و همش لطف خودشه. خوشا به سعادت ایشون که از دل یه کشور غیر مسلمان انتخاب شد.. 0 0 ساجده اسدی 1404/5/29 لیالی نور، مواعظ شبهای قدر سیدمحمدصادق حسینی طهرانی 4.9 8 2⃣کتاب لیالی نور سبک و لحن عالی، دلنشین.. مناسب برای ماه رمضان 0 1 ساجده اسدی 1404/5/29 ... آنگاه هدایت شدم محمد تیجانی سماوی 4.2 13 کتاب آنگاه که هدایت شدم _کتابی عاالی در بیان گفتار های اهل سنت _براهین عاالی در رابطه با حقانیت شیعه _آداب مناظره👌💯 _تاثیر در شیعه کردن چند هزار نفر.. 🥲 _کاش این کتاب به دست همه ی اهل سنت حق خواه میرسید.. 💔🥲 0 0 ساجده اسدی 1404/5/29 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.5 87 کتاب معبد زیر زمینی: کتاب در مورد پسری هست که عزت به نفسش توسط، داییش خورد شده و طی داستان این عزت نفس برمیگرده وکارهای بزرگی حتی انجام میده به طوری که معبد زیر زمینی نقش خیلی مهمی در جبهه و نبر با دشمنان میزاره _ برخورد فرمانده اش الگوی کار فرهنگیه👌🌱 _درکل قشنگ بود🍓 0 4 ساجده اسدی 1404/5/29 بی قرار، همچون باد: رمانی بر اساس زندگی سلمان فارسی میترا بیات 2.5 1 بیقرار،همچون باد ــــ در مورد سلمان فارسی، از کودکی تا وفات ــــ طرز بیان کتاب خیلی خیلی قشنگ بود، برخلاف کتابهای تاریخی بدون تخیل و ماجراجویی هستند این کتاب درآمیخته با تخیل و در عین حال سرشار از حقیقت بود. ابتکار نویسنده در این مورد برام جالب بود. ــــ چیزهایی از مسیحیت و یهودیت فهمیدم که قبلاً نمیدونستم ــــ در کل این کتاب منو مجذوب خودش کرد.. 0 0 ساجده اسدی 1404/5/29 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 149 کتاب ارمیا : _کتابی با ادبیات بی بدیل _داستان پسری که غرق فضای جبهه اس _داستان اواره شدن رزمنده ها بعد اتمام جنگ _معرفی کننده حال وهوای خاص جبهه اینکه چطور کارخونه انسان سازی بود. _سرنوشت ارمیا اغراق آمیز تموم شد.. 0 0 ساجده اسدی 1404/5/29 رنج مقدس نرجس شکوریان فرد 3.5 33 کتاب رنج مقدس : _داستان دختری به نام لیلا _مناسب برای افراد در زمینه ازدواج _جهان بینی الهی _طنز، شوخی های بین خواهر وبرادر ها _مقایسه دوست دختر پسر یا انتخاب همسر _بیشتر مناسب برای افراد کتابخوان، به علت حجم زیادـ 0 0