میترا بیات میترا بیات پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها تشخیص هویت از روی تصاویر عنبیه چشم با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی میترا بیات 0.0 0 اسپیناس نام دیگر من است میترا بیات 0.0 0 شهرآب و آینه میترا بیات 0.0 0 زمزمه: مجموعه داستان میترا بیات 0.0 0 بی قرار، همچون باد: رمانی بر اساس زندگی سلمان فارسی میترا بیات 0.0 0 مسافر روشنی: رمانی بر اساس زندگی علی اکبر دهخدا میترا بیات 0.0 0 من یک خاطره ازلی هستم میترا بیات 0.0 0 مادر و دو ستاره کوچک میترا بیات 0.0 0 Mother And The Two Small Stars میترا بیات 0.0 0 میوه ی ممنوع، روایت دوم میترا بیات 0.0 0 تشخیص هویت از روی تصاویر عنبیه چشم با استفاده از الگوریتم SIFT میترا بیات 0.0 0 من نوعروس ام زیر درخت سرو میترا بیات 0.0 0