یادداشتهای محدثه سعیدی (246) محدثه سعیدی دیروز باغ خرمالو هادی حکیمیان 3.7 16 نثر ساده و جذابی داشت،شیطنت های دو نوجوان کتاب رو دوست داشتم 0 2 محدثه سعیدی 3 روز پیش ناجیان؛ پولاددل (قسمت دوم) جلد 1 برندون سندرسون 3.8 4 ترجمه اش افتضاح بود، ولی آخرای کتاب جذاب بود. 0 1 محدثه سعیدی 7 روز پیش دوباره! امیلی گرویت 3.9 2 برای مامانهایی که هر کاری می کنن بچه نمی خوابه🥴🥴😅 0 1 محدثه سعیدی 7 روز پیش ماجرای باورنکردنی مدرسه ی من ... داویده کالی 4.4 3 روایت اصلی روی دوش تصاویره،اگر بچه ای تصاویر و طنز کتاب رو درک کنه لذت می بره 0 1 محدثه سعیدی 7 روز پیش رز به دیدن آقای وینترگارتن می رود باب گراهام 4.0 2 موضوع: قضاوت نکردن دیگران،مهربانی کردن،دوستیابی 0 1 محدثه سعیدی 7 روز پیش من نبودم که! جوری جان 3.5 1 بچه ها خیلی دوستش داشتند،برای گرفتنش از کتابخونه رقابت زیادی وجود داشت،به ویژه بین بچه های شیطون... 0 1 محدثه سعیدی 1404/3/6 سمندری که آواز خودش را شنید ریچل برایت 3.0 1 سمندر بعد از اینکه فهمید صداش بده بقیه کارهای بدشم گذاشت کنار و موجود خوبی شد... این تحول چندان ربط منطقی به فهمیدن بد صدایی نداشت 0 3 محدثه سعیدی 1404/3/6 کیک تولد پردردسر کتی هادسن 0.0 1 موضوع:همکاری،کمال گرایی 0 1 محدثه سعیدی 1404/3/6 بلوط طلایی کتی هادسن 3.4 1 موضوع: کارگروهی 0 1 محدثه سعیدی 1404/3/6 نویل نورتون جاستر 3.8 2 موضوع: دوستیابی 0 4 محدثه سعیدی 1404/3/6 بابا لنگ دراز نادین برون -کوم 4.1 6 بابای داستان در مقابل سوال های فرزندش ،جواب های خلاقانه ای داشت پر از عشق و محبت♥️♥️ 0 3 محدثه سعیدی 1404/2/26 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 1/ یک دستیار همهفنحریف جلد 1 آنتونیو ایتوربه 4.3 12 این جلد اول، از نویسنده اصلی کتابه. هم در نسخه اصلی و هم نسخه ایرانی ماجرایی که کارآگاه میخواد ازش گره گشایی کنه،خیلی پیش پا افتاده و تقریبا مسخره اس.ولی در هر حال این کتاب کودکه و نباید انتظار معماهای کتابهای کارآگاهی بزرگسال رو داشته باشیم 0 1 محدثه سعیدی 1404/2/26 غول کجاست دیوید لیچفیلد 4.0 1 داستانی درباره احترام گذاشتن به آدم هایی که نسبت به عموم جامعه تفاوت هایی دارن و در نظر گرفتن نیاز اون ها به دیده شدن و دوست داشته شدن 0 3 محدثه سعیدی 1404/2/26 کارآگاه سیتو در ایران جلد ۱ جلد 1 لاله زارع 4.4 6 کارآگاه سیتو شخصیت کتابهای نویسنده اسپانیایی هست که نشر هوپا با اجازه از نویسنده اصلی، ماجراهایی برای این شخصیت در ایران خلق کرده. باید نسخه اصلی رو بخونم تا بتونم درباره تفاوت سطح کار نظر بدم 0 0 محدثه سعیدی 1404/2/9 پر شارلوت مری ماتسن 3.6 23 تا نیمه داستان به نظر جذابیتی نداشت ،ولی پایانش خوب بود 0 1 محدثه سعیدی 1404/2/7 ده بچه زنگی آگاتا کریستی 4.4 88 نسخه الکترونیکی رو تو طاقچه خوندم،اگر می خواید این کتاب رو بخونید از طاقچه نخونید پر از غلط های املایی و جابه جا شدن جملات و حذف جملات و ....🤦 0 1 محدثه سعیدی 1404/2/3 دفتر خاطرات یک عنکبوت دورین کرونین 4.3 4 بانمکه برای نگارش کلاس دوم که بچه ها باید خاطرات مداد رو در طول هفته بنویسن مناسبه 0 1 محدثه سعیدی 1404/2/3 کلمه های گم شده بابابزرگ بتینا بیر ک یر 3.8 3 کتاب غم انگیز یه و مناسب همه بچه ها نیست،برای دوره دوم ابتدایی بهتره و دوره اول در صورتی که کودک در خانواده با آلزایمر و زوال عقل اطرافیان مواجه باشه خوندنش می تونه کمک کننده باشه 0 1 محدثه سعیدی 1404/1/31 این منم آلبرت اینشتین برد ملتزر 4.2 3 همین مجموعه کتابو نشر پرتقال هم داره.ترجمه نشر پرتقال کمی بهتر بود 0 0 محدثه سعیدی 1404/1/31 لونای کلمه جمع کن سونیا ویمر 3.6 8 تصویرگری کتاب برام جالب نبود.متن هم خیلی درهم نوشته شده و خواندنش برای بچه ها سخته،هر چند انتهای کتاب داستان رو در دو صفحه مرتب نوشته 0 0