یادداشتهای ty ty (11) ty ty 3 روز پیش کتابخانه ی ارواح ریچارد دنی 3.8 96 اولین کتابی بود که منو به خوندن تشویق کرد 🌱✨ 0 0 ty ty 3 روز پیش صندوقچه ی قربانی مارتین ج. استوارت 4.5 2 کتاب خیلی خیلی فوق العاده ای بود خیلی زیبا بود قلم نویسنده فضا سازی کتاب همه چیزو محشر بود خیلی کتاب هیجان انگیزی بود 0 0 ty ty 3 روز پیش تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 79 کتاب خیلی خوبی بود ادامه کتاب تاج دوقلو ها کتابی که قدم به قدم با نویسنده پا به دنیای جادو میگذارید 0 0 ty ty 3 روز پیش تیمارستان متروک دن پابلوکی 4.1 63 کتابی پر از پیچ و تاب های هیرت بر انگیز. 0 0 ty ty 3 روز پیش طبقه ی وحشت ج.ا. وایت 4.0 8 کتاب خیلی خوب و تخیلی فانتزی قشنگی بود^^^^ 0 0 ty ty 3 روز پیش همنام آدرین یانگ 4.4 52 🫠🌱✨ 0 0 ty ty 3 روز پیش قصه های سرزمین اشباح: سیرک عجایب جلد 1 دارن شان 4.3 7 داستانی درباره زندگی اشباح کتاب خیلی خیلی خوبی بود فضا سازی و قلم نویسنده واقعا معرکه بودد^^^🌱🫠✨❤️🔥 0 0 ty ty 3 روز پیش داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 106 جهانی بدون درد بدون جنگ بدون فقر و گرسنگی جهانی که فقط داس ها به زندگی ها پایان میدهند 0 0 ty ty 3 روز پیش خدمتکار فریدا مک فادن 4.4 14 یک کتب روانشناسی پر از پیچ و تاب های هیجان انگیز خیلی کتاب خوبی بودد فوق العاده ✨ 0 0 ty ty 3 روز پیش تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 161 کتب تاج دوقلوها یکی از زیبا ترین کتاب های بود که خوندم واقعا کتاب عالیی بود نویسنده خیلی خیلی قلم خوبی داشت . کتاب تاج دوقلو ها داستانی هست که شما همراه با رن . رز وارد دنیای جادویی میشود و ماجراجویی هایی هیرت انگیز.. 0 0 ty ty 3 روز پیش فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 121 مجموعه کتاب فابل یکی از دوست داشتنی کتاب های فانتزی و ماجراجویی من بود کتابی که پر از ماجراجویی ها خوب و شگفت انگیز داشت اگر به دنبال کتابی هست که وایب خوب و دریا نوردی بهتون تزریق کنه و با کتاب راه یک سفر. دریایی شید این کتاب مناسب شماست.. 0 0