یادداشتهای شایان عمان (5) شایان عمان 1403/10/7 خاطرات کتابی احمد اخوت 4.2 24 خاطرات کتابی مثل کتاب بالینی میمونه. کتابی که دوست داری هرشب بخشهایی ازش رو بخوانی و مرور کنی. مثل عکسهایی که روی دیوارها قرار گرفتهان و گاهی با نگاه کردن به آنها خاطراتی خوش برایت مرور میشه. 1 20 شایان عمان 1403/10/7 خصم امانوئل کارر 3.8 13 ژان کلود رومان پزشک است، زندگی خانوادگی و اجتماعی خوبی دارد و بالطبع آدمی موفق به نظر میرسد، اما جنایتی هولناک رخ میدهد. در سمتی فرزندان و همسرش به قتل میرسند و در سوی دیگر پدر و مادرش. درستی همهچیز مورد تردید قرار میگیرد و آنگاه واقعیت بیپرده مشخص میشود. اگر به روایتهای جنایت واقعی علاقهمند هستید، پیشنهاد میشه. شاید بخش گفتوگوی کارر و ژان کلود نقطه ضعف کتاب بود و سوالات محافظهکارانه. 0 4 شایان عمان 1403/10/7 ریچارد سوم ویلیام شکسپیر 4.5 5 تراژدی محبوبم از شکسپیر با ترجمهای درخشان. ریچارد سوم روایتی برگرفته از واقعیت دارد و سیر سقوط شخصیتی مشابه را روایت میکند. آنگاه که جنون فرد را به صعود و سپس به هلاکت میکشاند. 0 3 شایان عمان 1403/10/7 شبح الکساندر ولف گایتو گازدانف 3.8 6 شبح الکساندر ولف روایتی روانشناختی دارد و رگههایی از وجودگرایی را هم در داستان میبینیم. داستان از مردی میگوید که رویارویی دوباره او با خاطرهای که سعی در فراموش کردن آن دارد منجر به سرگشتگی و مرور در خاطرات زندگیاش میشود. رمان فضاسازی ویژهای دارد و به مفاهیمی مانند سرنوشت، مرگ و کمی عشق میپردازد. 0 1 شایان عمان 1403/10/7 شاهرخ مسکوب (نامیرایان 1) علی بزرگیان 3.7 4 روایتی خواندنی از زیست شاهرخ مسکوب. از دوران دانشجویی و فعالیتهای سیاسیاش گرفته تا سالهای هجرت و نوشتن در غربت. شخصیت چندوجهی مسکوب همیشه برای من جالبتوجه بوده. تسلط در شاهنامه، اساطیر، متون کهن و در عین حال تبحر در روایت و جستارنویسی. نثر کتاب روان و خواناست و خواندنش برای بیشتر آشنا شدن با مسکوب پیشنهاد میشه. 0 1