یادداشتهای محمد قمری (12) محمد قمری 1402/6/15 مغالطه های پرکاربرد: 44 ترفند کثیف برای برنده شدن در بحث ها لیندا الدر 3.3 14 بنظر میرسه بیشتر اعتماد به نفس کاذب میده. چون دونستن مغالطه ها به تنهایی قدرت استفاده اون ها رو بهمون نمیده باید روش و موقعیت رو هم آموزش ببینیم که این کتاب تقریبا تهی از اون هست ولی به عنوان قدم اول پیشنهاد میشه 0 2 محمد قمری 1402/6/15 رهایی از زندان ذهن کاترین سوتکر 2.8 9 در کل کتاب خوبی است اما یکی از مشکلات آن توضیحات اضافه هست. بنظرم رسالت خودش رو میتونست مختصر تر هم توضیح بده. تمام گفته کتاب بنظرم توی این جمله"ما با افکارمان فرق میکنیم و آن ها تمام ما نیستند" خلاصه میشه. 0 2 محمد قمری 1401/7/11 تفکر راضیه حقیقت 4.6 25 از معدود کتاب هاییست که خودش هم به حرف خودش عمل میکند هنگام خواندن کتاب بدون شک به فکر فرو میروید و این خود اولین تمرین تفکر است 0 11 محمد قمری 1401/7/8 من او رضا امیرخانی 4.2 191 من این کتاب رو نخوندم ولی یادداشت هارو که میخونم جالبه برام که هیچ نکته یا امتیاز بدی در موردش نیست و این برام عجیبه که یک کتاب نمیتونه فقط طرفدار داشته باشه... 10 16 محمد قمری 1401/7/8 شیوه های روابط موثر 101: آنچه هر رهبری باید بداند جان سی. ماکسول 5.0 1 پیشنهادم به شما اینه که بعد از خوندن هر شیوه سعی کنید تو زندگیتون جاری کنید و بعد برین سراغ بعدی زمان میبره ولی بسیار مفیده 0 1 محمد قمری 1401/7/8 اصول رهبری: آنچه هر رهبری باید بداند جان سی. ماکسول 4.5 1 کتاب های "جان" روح دارن چون خودش تجربه کرده و نوشته... 0 1 محمد قمری 1401/7/8 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 4.0 19 امتیازی که به این کتابدادم به معنیه موثر بودن این کتاب در زندگی شما نیست. معتقدم تا زمانی که با تجربه و عمل به اصل گرایی نرسیم ، صرفا دونستن این قاعده برامون کفایت نمیکنه. علم داشتن به یک موضوع برای عمل کردن لازمه ولی کافی نیست. 0 4 محمد قمری 1401/7/4 اثر مرکب: گامی ساده در راستای ترسیم موفقیت های چشمگیر در هر لحظه از زندگی دارن هاردی 3.9 137 من معتقدم سد راه برای موفق نشدن،علم نداشتن و ندونستن اثر مرکب نیست ؛ مشکل اصلی اینه که به این اثر اعتقاد و ایمان نداریم از مضرات و کمبود علی این نوع کتاب ها اینه که فقط علم و آگاهی در مورد اثر مرکب میدن و بنظرم فقط برای نشون دادن و به رخ کشیدن اطلاعات بالاتون میتونین ازش استفاده کنین . از من این رو قبول کنین که تا زمانی خودتون با تجربه به اثر مرکب و تاثیر فوق العادش پی نبرین نمیتونین ازش بهره ببرین 0 20 محمد قمری 1401/7/3 کار عمیق : قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 3.7 58 دلیل که این کتاب به نظرم مناسب نیست اینه که اکثر کتاب های این مدلی که حرف بسیار درستی میزنن فقط زمان خوندن کتاب تاثیر میزارن توی دنیای امروز بنظرم فقط با خوندن این کتاب به اون کار عمیقی که اشاره داره نمیرسیم نظر شخصیم اینه که نویسندا با انتشار این حرف ها به عنوان یک کتاب، مطلب اصلی و دیدگاه خودش رو رد میکنه چون من ندیدم کسی با دونستن این مطلب بتونه به کار عمیق برسه مگر در همون چند روزی که مطالعه میکنه 3 18 محمد قمری 1401/7/3 ملت عشق الیف شفق 3.4 232 چندین بار قبل از خوندن کتاب از منتقدین شنیدم که بابته اعتبار و حس خوبی که به صوفی گری میده کتاب زرد محسوب میشه اگر هنوز این کتاب رو نخوندین باید این رو بگم بهتون که بله درسته واقعا شخصیت شمس رو به عنوان یک صوفی حین خوندن کتاب به شدت بالا تر از مولانا تصور میکنین ولی یادتون نره که این برتری که توی ذهنتون میره به شدت تحت تاثیر قدرت نویسنده کتاب هست و اصلا بنظرم به خاطر این ازش دوری نکنین به امید روزی که همچین نویسنده ای بتونه واقعیت های زندگی امیرالمومنین رو به همچین شکلی به تصویر بکشه 0 2 محمد قمری 1401/7/3 اکنون فاضل نظری 4.1 37 من یه سوال دارم مگه میشه فاضل عاشق نبوده و این ابیات رو گفته باشه؟ اصلا باور نمیکنم 0 4 محمد قمری 1401/7/3 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 79 بعضی کتاب ها دیدگاه آدما رو تغییر میده و این کتاب برا من این مدلی بود تو برهه ای از زندگیم این کتاب رو خوندم که تصورم از شهدا و ائمه آدمایی فرازمینی و متفاوت با خودمون بود یه بزرگی چقدر خوب میگفت که بزرگترین اشتباهمون این بوده که هیچ وقت در مورد کسب و کار و شغل پیامبران و ائمه صحبت نمیکنیم و این باعث میشه خودمون رو از اونا و اونا رو از خودمون جدا بدونیم این کتاب باعث میشه اگر همچین دیدگاهی دارین تغییر کنه و بدونین که افراد بزرگ هم مثل ما و یا حتی سخت تر زندگی کردن 1 20