یادداشتهای محسن خانی (18) محسن خانی 1400/5/23 زرد مشکی فریدون عموزاده خلیلی 3.3 3 کتاب جذابی بود. داستان یه دوچرخه که عاشق میشه و میره تا به آرزوهاش برسه. برای یه آخر هفته بد نیست. 0 4 محسن خانی 1400/5/23 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 469 برای دو سه بار خوندن کتاب جذابیه. تهش وادار به تامل میشین و مدت زمانی رو بهش فک میکنین. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 بودن یژی کوزینسکی 3.8 10 طنز تلخ این کتاب فوق العادست. کتاب کوچیکیه و زیاد وقتتون رو نمیگیره. از خوندنش لذت میبرید. سعی کنین بعد از اتمام کتاب حتما نقدهاش رو بخونین. 0 7 محسن خانی 1400/5/23 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 122 این کتاب واقعا معرکست! انتهای کتاب بهت زده میشین از سرنوشت دوتا فرد که عاشق هم بودن و تو فضای قدیم ایران غرق میشید. 0 1 محسن خانی 1400/5/23 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 119 به عنوان یه داستان بلند و رمز آلود جذاب بود. برای یه بار خوندن باحال بود. 0 7 محسن خانی 1400/5/23 چیزهایی هست که نمیدانی علی سلطانی 2.9 4 این کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه بود که برای من جذاب بود. پیشنهاد میکنم یه بار امتحانش بکنید. تم این کتاب درام و عاشقانست. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 هنر جذب سرمایه برای استارت آپ ها آلخاندرو کرمدس 2.5 2 کتاب خیلی جذابی نبود. نشر ساده ای داشت ولی مطالب کاملا بدیهی رو گفته بود و به درد اکوسیستم ایران نمیخورد. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 استراتژی رسیدن به استراتژی: راهنمای انتخاب و اجرای رویکرد صحیح به استراتژی مارتین ریوز 3.8 2 کتاب خوبی بود. بیشتر راجعبه انتخاب درست استراتژی های مختلف و راه رسیدن به اونها توضیح میده. برای یه بار خوندن مناسبه. نثر نسبتا سختی هم داره. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 ذهنیت موسس: چگونه شرکتتان را مثل روز اول اداره کنید کریس زوک 0.0 1 زیاد کتاب جذابی نبود. مفاهیمی که همه جا توضیح داده شده رو با یه نثر عادی مجددا توضیح داده بود. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 هوش عاطفی در محیط کار آلن دوباتن 0.0 1 کتاب جذابی بود. اگرتوش عمیق بشین کمک میکنه محیط کاری بهتری برای خودتون بسازین. در واقع یه code of conduct هست برای افزایش بهره وری تو محیط کار 0 0 محسن خانی 1400/5/23 درباره رهبری هاروارد بیزینس ریویو 0.0 1 کتاب جذابی بود. رهبری رو از جنبه های مختلف بررسی میکنه و ازوناس که میشه دوبار خوندش و هربار یه چیز جدید ازش یاد گرفت. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 کار عمیق : قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته کال نیوپورت 3.7 54 یکی از کتابهای اورریتد و به شدت زرد. نشر نوین کلا سخت ترجمه میکنه و این ترجمه از همشون بدتره. 0 2 محسن خانی 1400/5/23 مدیریت پروژه برای غیر مدیر پروژه سوزت بلیکمور 4.1 7 این کتاب دروازه ورود به من دنیای مدیریت محصول و پروژه بود. ویژگی خوبش اینه که به ساده ترین زبون ممکن این موارد رو توضیح داده. کاملا مخالف کتابهای سنتی مدیریت پروژه. 0 1 محسن خانی 1400/5/23 هر برند یک قصه است دونالد میلر 4.1 6 این کتاب بهترین کتاب تو زمینه محتواست. مثال های واقعی و کاربردیش و هم چنین نثر خیلی سادش، این کتاب رو به بهترین کتاب تو این زمینه تبدیل میکنه. حتما بخونینش. 0 1 محسن خانی 1400/5/23 بازاریابی پرمحتوا: چگونه داستان متفاوتی روایت کنید، صدایتان را در ازدحام تبلیغات به گوش مخاطب برسانید... جو پولیستی 3.3 1 در مقایسه با بقیه کتابها تو محتوا و بازاریابی کتاب ضعیفی بود. تو این زمینه، کتاب "هر قصه یک برند است" رو پیشنهاد میدم بهتون. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 مدل کسب و کار اشتراکی: خلق مشتری خودکار در همه صنایع جان واریلو 4.5 2 این کتاب عالیه! در صورتی که بخواید یه بیزینس رو راه بندازین و از مدل درآمدی اشتراکی توش استفاده کنین، راهنمای خیلی خوبیه. تو این کتاب ۹ مدل درآمدی اشتراکی توضیح داده شده. 0 0 محسن خانی 1400/5/23 بازیکن تیمی ایدئال: تشخیص و پرورش سه فضیلت بنیادین پاتریک لنچیونی 4.5 7 این کتاب در ارتباط با رهبری و ویژگی های یه فرد موفق تو تیم خیلی صحبت کرده. ویژگی خوبش کاربردی بودنش تو فضای استارتاپی ایرانه. آخر کتاب یه سری سوالات رو مطرح کرده که تو استخدام نیرو خیلی به درد میخوره 0 0 محسن خانی 1400/5/23 آدم ها و لباس های شان لیندا گرانت 5.0 1 کتاب جذابیه. باعث شد خودم رو توی زندگی لندنی و مجارستانی قدیم اروپا تصور کنم. ارزش دو سه بار خوندن رو داره. 0 0