یادداشتهای علی امیدواری (11) علی امیدواری 1401/4/19 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 362 کتاب داستان جذابی داره، همینکه حیوانات شروع به حرف زدن میکنن خب خیلی جذابه دیگه، ولی در کل اینو قالب بگیریم برای جامعه خودمون خیلی بی انصافیه، یه جور جو گیریه... کلا کتاب داستان انتقادی کوبنده ای داره، سرشار از نا عدالتی ها و کلاهبرداری ها و دست به یکی کردن هاست، خودنش مفیده به نظرم پیشنهاد میکنم ترجمه خوبشو بخونید. 0 2 علی امیدواری 1401/4/19 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 471 واقعا انتظارم بیش از اندازه بود ولی براورده نشد... یه جاهایی احساس کردم داره داستان منحرف میشه کلا به یه جای دیگه، یه جاهایی احساس میکنی داری تئوری های جامعه شناسی میخونی، ولی بی انصافی نمیکنم اواخر رمان خیلی قشنگ داستان به ریل خودش برگشت و خیلی هوشمندانه بود. 0 27 علی امیدواری 1401/4/16 7 ج ن امید کوره چی 3.8 53 فضای متفاوت و قلم اعجاب انگیز اقای کوره چی قبل از شروع انتظار محو شدن در داستان رو داشته باشید. تو دل داستان شخصیت فضاهای متفاوتی رو تجربه میکنه، و اون چیزی که برام خیلی جذاب بود معنویتی بود که اون شخص داشت و تا اخر حفظش کرد.😊 0 18 علی امیدواری 1401/4/16 خرده جنایت های زناشوهری اریک امانوئل اشمیت 3.9 75 اصلا با فضایی که داشت نتونستم ارتباط برقرار کنم، فضای سیاه و تاریک و بدون اکسیژن😀 0 1 علی امیدواری 1401/4/16 قلب سگی میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.0 62 خیلی خوبه فضای کتاب آدمو محو میکنه یه چیزایی ام آدم یاد میگیره ازش ولی جا داشت ترجمه خیلی بهتر از اینا باشه در کل دوسش داشتم یکمی از کمونیست بدونید و بخونید جذاب تر میشه براتون. 1 12 علی امیدواری 1401/4/16 قلعه حیوانات جورج اورول 4.3 362 کتاب داستان جذابی داره، همینکه حیوانات شروع به حرف زدن میکنن خب خیلی جذابه دیگه، ولی در کل اینو قالب بگیریم برای جامعه خودمون خیلی بی انصافیه، یه جور جو گیریه... کلا کتاب داستان انتقادی کوبنده ای داره، سرشار از نا عدالتی ها و کلاهبرداری ها و دست به یکی کردن هاست، خودنش مفیده به نظرم پیشنهاد میکنم ترجمه خوبشو بخونید. 0 7 علی امیدواری 1401/4/16 نخل و نارنج یامین پور 4.4 197 فضا رو حس میکنی توی این کتاب وقتی از کوچه های قدیمی و بوی بهار نارنج صحبت میکنه حسشون میکنی حتی میری توی مسجد تو حلقه ی درسی شیخ اعظم میشینی کنار شاگردانشون. فضا سازی بی نظیره ولی میشد انقدر الکی داستان رو کش نداد به نظرم... 0 5 علی امیدواری 1401/4/16 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 59 کشش داستانی رو من تا قبل این کتاب تجربه نکرده بودم دیدی یه اتفاقی تو یه زمان خاصی اتفاق میوفته چقد خوبه؟ من این کتابو تو زمان خودش خوندم تنها فایده اش یه کوچولو شناختن بهائیت ام باشه خوندنش مفیده 0 8 علی امیدواری 1401/4/16 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 130 ۱۰ بارم بخونی بازم شیرینه، خیلی زبان نرم و قشنگی داره مراسلات و نامه ها با دقت و ظرافت نامه ها تدوین شده علاوه بر حرفای عاشقانه و گل و بلبل های زن و شوهری دغدغه مملکت و اوضاع و احوالات اون زمون خیلی ملیح تر میکنه داستانو. 0 0 علی امیدواری 1401/4/14 ابو وصال: روایت زندگی طلبه شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان امیری محدثه علیجان زاده روشن 3.9 6 عشق مگه میشه آدم به این خوبی و گلی خاطراتش بد باشه؟ آقا محمدرضا دهقان امیری حتما میتونه شروع کننده تحولی تو زندگیتون باشه اگه فکر میکنید شهدا انسان های خیلی عجیب و غریبی بودن باید برید این کتاب رو بخونید... 0 1 علی امیدواری 1401/4/14 شبهای روشن فیودور داستایفسکی 4.1 471 واقعا انتظارم بیش از اندازه بود ولی براورده نشد... یه جاهایی احساس کردم داره داستان منحرف میشه کلا به یه جای دیگه، یه جاهایی احساس میکنی داری تئوری های جامعه شناسی میخونی، ولی بی انصافی نمیکنم اواخر رمان خیلی قشنگ داستان به ریل خودش برگشت و خیلی هوشمندانه بود. 0 5