یادداشتهای maede sjk (6) maede sjk 1404/1/21 بی حد و مرز جیم کویک 3.8 31 کتابی پرکاربرد برای تمام مراحل زندگیتون. کتابی پر از راهکار های عالی برای تمرین دادن مغز و حافظه جهت بادگیری بهتر و رسیدن به نسخه بی حد و مرز خودتون. 0 1 maede sjk 1404/1/11 انجمن قتل پنجشنبه ها ریچارد آزمن 3.3 20 زیاد دوستش نداشتم و فقط خوندم چون پول داده بودم. 0 2 maede sjk 1404/1/11 بازگشت به رویافروشی دالرگات لی می یه 4.4 7 جلد دوم اون هیجان و جذابیت جلد اول رو نداره ولی کشش لازم رو برای همراه کردن خواننده تا انتها داره. خودم اولای داستان میخواستم رهاش کنم ولی بهش زمان دادم والان که تقریبا دارم به انتهای داستان میرسم خوشحالم که رهاش نکردم. من دوستش داشتم و رمان سرگرم کننده ایی هست. 0 3 maede sjk 1403/10/26 رب لوبیای شیرین سوکگاوا دورین 4.1 15 رمان بسیار زیبا و قابل تاملی بود راجع به معنای زندگی!! بسیار لذت بردم. 0 1 maede sjk 1403/10/16 پسر خوب فریدا مک فادن 4.6 4 واقعااااااا فوق العاده بود. بهترین کتاب جنایی که خوندم. ولی مادر لیام خیلی گناه داشت. خدارشکر به خوبی و خوشی تموم شد. آخر داستان یک شوک بزرگی به خواننده وارد میشه. عالی.عالیییی. 0 2 maede sjk 1403/10/3 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 70 نویسنده مریض!!! سخنی ندارم واقعا .... عالی بود ولی ترسناک و چندش آور و دلهره آور جوری که وقتی آخر داستان رو خوندم چند دقیقه توی شوک بودم و نمیدونم چجوری میشه یک انسان گوشت یک انسان بی گناه رو بخوره؟؟؟؟؟؟؟ وحشتناکه!!!! 0 7