یادداشتهای هستی نصیری (70) هستی نصیری دیروز پیاده تا آبگیر لینداسو پارک 4.0 15 کتاب هایی که از حقیقت سرچشمه میگیرند ..همیشه قشنگ تر اند جنگ و آوارگی قشنگ نشون داده شده بود 0 1 هستی نصیری دیروز بیهوشی گردن کرمن 4.3 57 زاویه دید جدیدی داشت دلنشین بود بیهوشی..فراموشی..تغییر 0 1 هستی نصیری دیروز شکارچیان مجازی؛ چشم ذهن جلد 1 جیمز دشنر 4.1 25 هیجانی و علمی تخیلی جیمز دشنر از بهترین نویسندگان این ژانره مثل بقیه مجموعه جذاب بود 0 1 هستی نصیری دیروز شکارچیان مجازی؛ قانون فکر جلد 2 جیمز دشنر 4.2 12 هیجانی و علمی تخیلی جیمز دشنر از بهترین نویسندگان این ژانره مثل بقیه مجموعه جذاب بود 0 1 هستی نصیری دیروز شکارچیان مجازی؛ بازی زندگی جلد 3 جیمز دشنر 4.4 5 هیجانی و علمی تخیلی جیمز دشنر از بهترین نویسندگان این ژانره مثل بقیه مجموعه جذاب بود 0 1 هستی نصیری دیروز راز لمبرت واریان جانسون 4.3 15 چقدر زیبا به تصویر کشیده شده بود سیاهپوستی و ظلم به دلم نشست 👌😍 0 1 هستی نصیری دیروز آواز فاخته فرانسیس هاردینگ 4.3 3 خیلی به دلم ننشست کتاب خیلی طولانی بود و حوصله سر بر 0 1 هستی نصیری دیروز رویای دونده وندلین ون درانن 4.3 86 کتاب خیلی قشنگی بود حس خوبی ازش گرفتم دونده ای که همه ی داراییشو از دست میده... 0 1 هستی نصیری دیروز کارناوال شوم ریچارد دنی 3.6 33 تخیلی..جذاب..ترسناک عالی بود 0 1 هستی نصیری دیروز سانی سونگ معروف می شود؟ سوزان پارک 4.2 18 با اینکه اصلا این سبک کتاب سلیقم نیست ولی... این کتاب آنقدر من رو به وجد آورد که عاشقش شدم 👌🌱 0 1 هستی نصیری دیروز باغ اسرارآمیز فرانسس هاجسن برنت 4.0 45 احساس میکنم شخصیت علاوه بر سن کمش (ده سال) خیلی بزرگتر فکر میکرد کتاب خوب و جذابی بود 0 1 هستی نصیری دیروز پتش خوآرگر: از ژرفای تاریکی جلد 4 آرمان آرین 4.4 10 مثل بقیه جلد های عالیییی بود تاریکی 😍 0 1 هستی نصیری دیروز پتش خوارگر: حماسه ی اندرون جلد 5 آرمان آرین 4.5 8 عالیییییییی بود عالییی واقعا کتاب موفقی بود . و همینطور دلنشین.. 0 1 هستی نصیری دیروز شاهزاده ی مه جلد 1 کارلوس روئیس ثافون 4.2 10 علاوه بر ادعای خیلی ها کتاب اصلا وجه ترسناک نداشت اصلا .. فقط هیجان انگیز بود و از این نظر جلو بود 0 1 هستی نصیری دیروز قصر نیمه شب جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 3.8 8 کاش یه سری از بخش های کتاب حذف میشد . نویسنده با اینکه خیلی خوب نوشته بود ولی طولانی فصل ها نمیزاشت اون لذت رو از کتاب ببرم در کل خوب بود 0 1 هستی نصیری دیروز تماشاگر در سایه جلد 3 کارلوس روئیس ثافون 4.1 8 خوب بود تونست من با خودش همراه کنه البته که جلد های دیگه مجموعه اینطور نیست خوشم اومد 0 1 هستی نصیری دیروز دیزی دارکر آلیس فینی 4.0 9 سبک نویسنده برام جدیده و این خیلی خوبه کار های دیگه نویسنده مثل..سنگ کاغذ قیچی.. که تقریبا سال پیش خونده بودم احساس میکنم ضعیف تر بود ولی در کل سبک نویسنده دلنشین و خاصه برام 0 1 هستی نصیری دیروز قرنطینه جنیفرای. نیلسن 4.3 70 کتاب نه ۱۰۰ بود نه ۰ متوسط بود... ولی مفهومی که از واژه قرنطینه داشتم تو ذهنم کاملا تغییر کرد کتاب بین کلمات آزادی میگشت و از این لحاظ خوب بود 0 1 هستی نصیری دیروز داس مرگ؛ ابر تندر جلد 2 نیل شوسترمن 4.7 55 خوب تونستن باهاش ارتباط بگیرم... با اینکه به نظرم هنوز جای کار داشت... 0 1 هستی نصیری دیروز کارآگاه پادی در جنگل بلوط نوشین شعبانی 4.2 10 این جلد کتاب واقعا متوسط بود و همینطور خسته کننده🥴 کلا کتاب مناسب گروه سنی کودکه 0 1