یادداشتهای Mohammad Hossein Tehrani (4) Mohammad Hossein Tehrani 58 دقیقه پیش آبلوموف ایوان آلکساندروویچ گنچاروف 4.2 32 این کتاب مکتب ابلوموفیسم را که در وجود تمام ما ها وجود دارد را به خوبی خلق میکند اوبلومیسم مکتب غریبه ای نیست به زبان خیلی ساده مکتب گشاد ها و تنبل های عالم است آنقدر این مکتب را با جزئیات زیاد و خیلی خوب بزرگنمایی میکند که هر کس جرعه ای از آن را درون خود حس میکند بعد به خودش میآید و دیگر کار ها را به فردا نمی اندازد. این کتاب برای کسانی که اهمال کاری میکنند و نمیتوانند تصمیم بگیرند و یا درجه هایی از تنبلی را دارند این کتاب بسیار تاثیر گذار است اما به نظرتان این جور آدم ها کتاب هم میخوانند؟؟؟ 0 1 Mohammad Hossein Tehrani 1 ساعت پیش معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.4 71 این کتاب را در سفر مشهد تمام کردم البته کتاب خودم نبود کتاب دوستم متین بود که با هم سفر به یاد ماندنی داشتیم نصفش را خوانده بودم و آنجا تمام کردم این کتاب بسیار برای نوجوان مناسب است آنقدر مناسب که دلیل خواندن این کتاب را برایتان روایت میکنم این کتاب را به خاطر تقریض حضرت آقا در نمایشگاه کتاب آوردیم یکی از دانش آموزان این کتاب را به زور از متین هدیه گرفت و چند روز بعد اومد داخل مدرسه و گفت آقا این بهترین کتابی هست که تا به حال خواندم این شد که من و متین هم علاقه مند شدیم این کتاب را بخونیم. 0 2 Mohammad Hossein Tehrani دیروز کتاب مخفی مجید پورولی کلشتری 4.0 24 این کتاب را در روز عاشورا شروع کردم و به اتمام رساندم کتاب روان و مناسب سنین نوجوانی است حب علی را در دل بسیار میکند کتاب در ژانر روایی تاریخی است و برای انتقال تاریخ بسیار عالی و واجب است مخصوصا برای نوجوان ها تعلیق داستان کم بود و داستان قابل حدس اما در فراز و نشیب داستان آنقدر خوب اطلاعات تاریخی را منتقل میکند که سرجایش مینشیند هر چیزی که تاریخ را از قالب ساختاری خارج کند و به سمت قصه و داستان برود خوب است و این از آن دسته کتاب ها است 0 1 Mohammad Hossein Tehrani دیروز دشنام سیدمحسن امامیان 3.8 4 این کتاب توانایی سیلی زدن دارد وقتی کتاب را میخواندم به این که شیعه چگونه شیعه شده است پی میبرید روایت گوشه از تاریخ به خوبی شما را دگرگون میکند و قدر دین خودتان را بیشتر میدانید این کتاب حب علی را در دل بیشتر میکند ، خواننده را به خوبی میکشد خوب شخصیت پردازی شده و گاهی به تکرار می افتد و قابل حدس میشود. دوست داشتم داستان ادامه پیدا کند و آخر داستان مفصل تر باشد داستان بر اساس واقعیت است و در گروه داستان های تاریخی میگنجد و بسیار بسیار برای روایت تاریخ خوب است به نظر من گروه سنی مخاطب این کتاب نوجوانان بعد از بلوغ میباشد که حوزه های تفکری و نقدی کمی سامان گرفته باشد 0 1