یادداشتهای شادی حسینی (7) شادی حسینی 1403/8/10 زایو مصطفی رضایی 3.9 72 خب راستش رو بخواهید کتاب قشنگی بود کتابی سرشار از امید و تلاش برای نجات دنیا که تصویری از آینده ای نه چندان دور را به رخمان می کشد ایده ی کلی داستان ایده جدیدی نبود اما آن فضای ایرانیزه شده در باب داستان تازگی خاصی داشت قلم نویسنده روان بود و بسیار تأثیر گذار .. شخصیت پردازی خوبی داشت اما شاید شخصیت سازی آن باز هم جای کار داشته باشد فضا سازی خوبی هم داشت اما نیازمند خلاقیت بیشتری بود در دل همه وقایع داستان و زیبایی هایش یک نکته منفی وجود داشت آن هم تأکید نویسنده بر اغراق بود که در تمامی داستان میشد شعارهایی از قبیل :ما خوبیم و آنها(کشورهای اروپایی وآمریکایی)خوب نیستند ؛ما میدانیم و آنها نمی دانند ؛ما بلدیم و آنها بلد نیستند و... را در یافت که البته با توجه به محتوای داستان و ایرانی بودن نویسنده شاید بتوان آن را عادی جلوه داد اما برای من کمی آزاردهنده و رو مخ بود همین باعث شد امتیاز من به آن به جای پنج از پنج ،۴/۵ از پنج باشد راستی .... گول جلد کتاب را نخوریدچون بیماریی که در کتاب ذکر شده به هیچ وجه بازامبی مرتبط نیست و در اینجا هم با اغراق طراح جلد رو به رو هستیم💔 🤣 0 19 شادی حسینی 1403/7/12 داس مرگ؛ داس مرگ جلد 1 نیل شوسترمن 4.6 57 یک فانتزی قوی ، یک علمی تخیلی جذاب با ایده ای فوق العاده جذاب تر ،کتابی روان ،قابل فهم و در عین حال عمیق بهتون قول میدم با خوندن این کتاب شیفته ی قلم نویسنده میشید این کتاب رو از انتشارات نگاه آشنا خوندم که ترجمه ی بسیارخوبی داشت در آخر باید بگم این کتاب از همه لحاظ عالی و بی نقص بود و لذت بردم .. با خوندن این کتاب به این جمله ایمان آوردم (مرگ عنصر اصلی حیات است ) 4 27 شادی حسینی 1403/6/18 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 3.9 37 اَلساندرا استاثوس (شخصیت اصلی داستان)یک دختر تنهاست که تشنه ی قدرت و توجه است .. و برای بدست آوردن قدرت وارد، مسیری میشود که حتی ممکن است در این راه جانش را از دست بدهد این کتاب یه کتاب فانتزی با چاشنی عشق و معماست که یه وایب عاشقانه ی سلطنتی میده فضاسازی کتاب فوق العاده است و شخصیت پردازیش دست کمی از اون نداره . توضیح لباس ها ، جواهرات و مکان های کتاب خیلی بود بطوری که وقتی در حال خواندن کتاب هستی خودت رو در اون موقعیت حس کنی و همین طور دنیای فانتزی و جادویی جذابی داره اما بهتر است بر نکات منفی کتاب هم گذری کنیم : بنظرم نویسنده میتونست در انتخاب راوی داستان هوشمندانه تر عمل کنه و همش روی شخصیت اول متمرکز نشه تا خواننده بتونه افکار درونی بقیه شخصیت ها رو هم درک کنه و بهتر با اون ها ارتباط بگیره نویسنده توی بعضی از قسمت های کتاب خیلی خوب کار رو در می آورد اما بعضی جاها آدم احساس میکرد که نویسنده فقط میخواد یه چیزی سر هم کنه بره بعضی معما ها و چالش های کتاب خیلی جذاب بود نه تنها خودشون بلکه روش حلشون هم خیلی جذاب بود اما نویسنده در حل کردن بعضی معما ها خیلی ضعیف عمل کرد و چالش هایی رو که ذهن خواننده رو خیلی به خودش درگیر میکرد رو به تکراری ترین و پیش پا افتاده ترین راه حل های ممکن حل میکرد و آخرین نکته هم مربوط به بخش پایانی کتاب میشه : کتاب پایان خوبی داشت اما با کمی خلا قیت بهتر از این هم میشد و در نهایت امتیاز من به این کتاب چیزی بین ۳٫۵ تا ۴ از ۵ است 0 17 شادی حسینی 1403/5/31 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 60 فابل رها شده و مجبور به تکیه بر خود، سفری را آغاز می کند تا هویت خود را بازیابد و پتانسیل واقعی خود را بیابد اگر عاشق یک زن قوی ، یک شورشی ، یک کار مستقل هستید و اگر طرفدار شگفتی هستید ، این کتاب رو به شدت توصیه می کنم. “فابل” شما را به سفری باورنکردنی می برد که پر از ماجراجویی ، بقا و روابط دوستانه است البته نکات منفی از جمله شخصیت پردازی ضعیف هم داره .... داستان جالب و دوست داشتنی داشت ولی خیلی عالی نبود در کل خوب بود 4 30 شادی حسینی 1403/5/5 Defy me tahereh Mafi 4.2 6 در این جلد نویسنده بیشتر به شفاف سازی گذشته شخصیت ها ی اصلی پرداخته بود و بنظرم خوب بود و جذابیت های خاص خودش رو داشت و تفاوت دیگه ای که این جلد با بقیه داشت و بشخصه برای من خیلی جذاب بود این بودکه این جلد فقط از طرف جولیت تعریف نمیشد .... 0 19 شادی حسینی 1403/3/22 مگنس چیس و کشتی مردگان جلد 3 ریک ریوردان 4.5 3 شاهکار دیگری از ریک ریوردن 0 13 شادی حسینی 1403/3/21 شعر زمان ما: سهراب سپهری سهراب سپهری 4.6 1 به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من .. 0 37