یادداشتهای Dina Rabieei (9) Dina Rabieei 2 ساعت پیش بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 144 خوب بود 0 0 Dina Rabieei 2 ساعت پیش اسم من میناست دیوید آلموند 3.8 32 کتاب خوبی بود 0 0 Dina Rabieei دیروز راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.1 26 داستان خوبی بود با اینکه یه سری جاها حوصلت سر میرفت بازم خوب بود 0 0 Dina Rabieei دیروز هری پاتر و تالار اسرار جلد 2 جی. کی. رولینگ 4.6 98 من نسخه دیگری از این کتاب رو خوندم ولی درکل قلم جی کی رولینگ عالیه 0 0 Dina Rabieei دیروز هری پاتر و سنگ جادو جی. کی. رولینگ 4.8 13 کلا هری پاتر و دنیاش فرق میکنه شما هم از کتاباش لذت میبرید و هم به خصوص از فیلمش 0 0 Dina Rabieei دیروز کتابخانه نیمه شب 3.9 72 کتاب بی نظیری هست ✨️ 0 0 Dina Rabieei دیروز این کتاب را ممنوع کنید آلن گرتز 4.3 67 یه کتاب جالب از نشر پرتقال!خوب بود 0 0 Dina Rabieei دیروز دیزی دارکر آلیس فینی 4.0 8 توصیه من اینه که اگر کلا علاقه ای به ژانر های جنایی ندارید به سراغ این کتاب نرید! اما اگر اینطوری نیست حتما پیشنهاد میکنم بهتون 0 0 Dina Rabieei دیروز چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.3 22 کتاب خیلی خوبی بود✨️ 0 0