یادداشتهای محمدعلی صفاری (5) محمدعلی صفاری 1402/11/10 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 131 ..فکر می کنم که خدا سه چیز را با ذوق بیشتری آفریده. زن، هنر و عشق، اما در عجبم که تو را با چه شور و حالی آفریده، زنِ هنرمندِ عاشق! قهوی سرد آقای نویسنده من رو با خودش به سفر برد متن ساده و روایت ساده کتاب آدم رو خسته نمیکنه و باعث میشه از سفرت نهایت لذت رو ببری.. بنظرم این کتاب رو بخونید و بزارید داستان شما رو با خودش به سفر ببره؛ قطعا لذت میبرید.. 0 10 محمدعلی صفاری 1402/9/28 پیش از آن که بمیرم لورن اولیور 3.5 15 .. ..چون اون لحظه ایه ک من فهمیدم زمان اهمیت نداره. لحظه ای ک فهمیدم یه لحظات خاصی تا ابد طول میکشن. حتا بعد از اینکه تموم میشن ادامه دارن، حتا بعد از این ک مردین و دفن شدین، اون لحظات هنوز دووم می آرن، رو به عقب و جلو، به سمت بی نهایت. اونا هم زمان همه چیز و همه جا هستن. اونا معنی بخشن. اگه چیزی ک فکر میکنین اینه، من نمیترسم، لحظه ی مرگ پر از صدا و گرما و نوره، نوری چنان زیاد که منو پر میکنه، جذب میکنه: تونلی از نور ک بالا و بالاتر میره و اگه خوندن یه احساس باشه همینه، این نور، این بالا رفتن، این خندیدن.. بقیهشو خودتون باید بفهمین.. (قسمتی از کتاب) اگه شروع به خوندن این کتاب کردین و اولاش خسته شدین و جذبتون نکرد،ول نکنید وسط راه کتابو شاید مثل من از یه جایی تا آخرش خیلی لذت ببرید..✌🏻👌🏻 0 9 محمدعلی صفاری 1402/9/14 سیزده دلیل برای این که ... جی آشر 3.1 31 .. نتونستم کتاب رو کنار بزارم.. هی به خودم میگفتم خب الان بعدش چی میشه؟! بزار بخونمش خوندم و خوندمش تا تموم شد.. برام بشدت جذاب و شیرین بود این کتاب خیلی قشنگ بود.. خیلی.. خیلی.. 0 16 محمدعلی صفاری 1402/9/9 انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 138 .. به محض شروع کتاب با خودم میگفتم نه!! اونقدری ک باید جذاب نیست این کتابه.. ولی وقتی یخورده رفت جلو دیدم ناخودآگاه جذبش شدم، بد جوری هم شدم انسان در جستجوی معنا ارزش خوندن داره بنظر من بدون درنگ شروع کن بخونش؛ پشیمون نخواهی شد.. 0 12 محمدعلی صفاری 1402/8/30 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 73 .. قبل از خوندن این کتاب تعریفای زیادی ازش شنیده بودم، ولی وقتی خوندمش دیدم این تعریفا برای این کتاب خیلی کمه؛ کتابی ک بار ها ارزش خوندن داره، به معنی واقعه کلمه فوق العاده اس.. 6 25