یادداشتهای محمد حاجی زاده (5) محمد حاجی زاده 1404/2/8 دختر شینا بهناز ضرابی زاده 4.2 131 این کتاب منو با دوگانه ای مواجه کرد؛ حاج ستار ابراهیمی(صمد) ابتدا با قدم خیر ازدواج کرد، او این مسئولیت را پذیرفت و موظف بود به درستی آن را انجام دهد چرا علارغم اصرار و التماس های فراوان توسط همسرش به مبارزه علیه شاه و فعالیت در انقلاب ادامه داد؟ او یا باید همسرش را توجیح میکرد یا با همسری که سازگار با این موضوع بود از قبل ازدواج میکرد یا بیخیال فعالیت های دیگر میشد و به زندگی زن و بچه هایش سامان میداد چون در ابتدا مسئولیت زندگی مشترک با پذیرفت و باید پای این عهد خودش میماند 0 3 محمد حاجی زاده 1404/1/18 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 260 فوق العاده 0 0 محمد حاجی زاده 1403/12/5 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 469 فضای کتاب تینیجری بود. به جزئیات خوب پرداخته نشده بود و داستان خیره کننده ای نداشت. حتی بنظرم اتفاقی که پایان کتاب افتاد، با هدف نویسندهداز نوشتن کتاب تضاد داشت. 0 2 محمد حاجی زاده 1403/12/4 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 371 داستان تا اواسط کتاب بسیار یکنواخت بود به حدی که برای خود من چند هفته طول کشید بخونمش، اما از ابتدای داستان ناستنکا مقداری جذاب شد یا حداقل منو مجاب میکرد ادامه شو بخونم. فضای احساسی-عاشقانه ای کل کتاب رو گرفته بود. فضایی به دور از غرور و حواشی یه فضای فانتزی و رویایی. 0 8 محمد حاجی زاده 1402/6/3 آنومالی اروه لوتلیه 4.0 4 شناخت نویسنده کتاب نسبت به اسلام و ادیان مختلف ستودنی بود همچنین کتاب دارای پایان خیلی جذابی بود 1 11