یادداشتهای فاطمه ابراهیمی (6) فاطمه ابراهیمی 1404/5/27 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 154 خیلی قشنگ بود. و با خوندن اندکی از کتاب مطالب مفید زیادی رو متوجه شدم. اما نوع نوشتار و متن کتاب سنگینه و خب یکسری جاهاش از کلماتی استفاده شده بود که من متوجهشون نشدم. پیشنهاد میکنم اگه سنتون حدودا زیر 12 سال هست اجازه بدید دایره لغتتون گسترش پیدا کنه و بعد که یکم بزرگتر شدید بخونیدش. 0 1 فاطمه ابراهیمی 1404/5/27 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.4 314 این کتاب و مابقی جلد هاش بسیار طنز و دلنشینه، اما باید مراقب باشید که چون نویسنده یکسری کار های اشتباه رو عادی و خنده دار جلوه دادن دلیل بر این نمیشه که اون کار های اشتباه اونقدرها هم انجام دادنشون بد نباشه و انجام دادنشون اشکالی نداشته باشه و.. 0 1 فاطمه ابراهیمی 1404/5/24 بابا لنگ دراز: متن کوتاه شده جین وبستر 4.4 10 با اینکه تقریبا کل کتاب فقط نامه های جودی بود، اما خیلی قشنگ بود. و پایان غیر منتظره ای داشت.. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 5 فاطمه ابراهیمی 1404/5/24 رفاقت به سبک تانک داود امیریان 4.1 30 با خوندنش نمیتونی نخندی.. 0 3 فاطمه ابراهیمی 1404/5/24 بادام وون پیونگ سون 3.9 341 خیلی قشنگ بود، و پایان زیبایی داشت.. 😍 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 3 فاطمه ابراهیمی 1404/5/24 از تابستان تا تابستان ماریا پار 4.0 20 قلم نویسنده اونقدر خوب بود که با خوشحالی ویا ناراحتی تریل و لنا، من هم خوشحال یا ناراحت میشدم و میخندیدم یا گریه میکردم. من این کتاب و نخوندم، بلکه باهاش زندگی کردم.. خیلی قشنگ بود. 0 1