یادداشتهای سیده هدی موسوی (4) سیده هدی موسوی 1404/3/5 هستی فرهاد حسن زاده 4.3 99 این کتاب راجع به دختری به اسم هستی است که هیچ شباهتی به دختر ها ندارد و عاشق فوتبال است. شروع داستان سال1359 است که یعنی دوران جنگ.هستی در جنوب ایران زندگی می کند و مجبور می شود بخاطر جنگ خانه اش را ول کند و داستان ادامه دارد... این کتاب را در کلاس کتابخانه ی مدرسه می خواندیم.اما فرصت نشد تمامش کنیم. اوایل دوستش نداشتم اما چیزی که برایم جذاب ترش کرد زمانی بود که قرار شد هرکسی شخصیتی را انتخاب و نقشش را بازی کند. یک آقا برای مشاهده ی کلاس آمده بودند و قرار شد نقش پدر را بازی کنند و آن روز و آن نقش ها باعث شدند من عاشق این کتاب و شخصیت های آن بشوم. 2 3 سیده هدی موسوی 1404/2/2 تعطیلات با طعم کانگورو! آلیس پانترمولر 3.7 4 لوتا قراره بعد از سال ها فامیل هایش را در سفری که پدرش ترتیب داده ببیند.او حتی بعضی از آنها را نمی شناسد و یا دل خوشی از آنها ندارد اما تمام این کینه ها و غریبه بودن ها تمام می شود و او منتظر فرستی است تا دوباره آنهارا ببیند. 1 6 سیده هدی موسوی 1404/1/17 دروازه میراکل شهلا انتظاریان 3.2 2 این کتاب نشان دهنده ی این است که بعد از نا امیدی بیشتر به داشتن امید باور پیدا می کنی. 0 2 سیده هدی موسوی 1403/11/25 و سپس هیچ کس نبود آگاتا کریستی 4.4 88 قتلی فوق العاده که بر اساس شعری کودکانه چیده شده است و رازی که تا ابد سر بسته می ماند. 0 6