یادداشتهای اَمیرْرِضا|Amirreza (14) اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 یادگاران: کتاب متوسلیان زهرا رجبی متین 4.3 2 ۱۰۰ روایت از حاج احمد متوسلیان کتاب خوبی هست توصیه میمنم بخونید 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 تکه ای از آسمان (بر اساس زندگی شهید محمد بروجردی) حسین فتاحی 3.8 3 زندگینامه شهید محمد بروجردی در ۱۱ روایت توصیه میکنم حتما بخونید. 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 ابو وصال: روایت زندگی طلبه شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان امیری محدثه علیجان زاده روشن 3.9 6 کتاب ابو وصال ۱۰۰ روایت کوتاه از شهید بع روایت مادر و دوستان و...همراه با وصیت نامه 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 فراری ها: فرازهایی از مبارزه برای رفتن به مبارزه برای حضور در جنگ سوریه امید اسحاقی 4.5 5 روایت اعزام هفت شهید مدافع حرم و سه رزمنده مدافع حرم همراه با تصاویر کتاب خوبی توصیه میکنم حتما بخونید 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 53 کتاب پسرک فلافل فروش ۴۸ روایت در مورد شهید همراه با وصیتنامه و عکسهای شهید 0 4 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 149 کتاب سه دقیقه در قیامت روایت یک رزمنده که آرزوی شهادت دارد... این کتاب در ۲۲ روایت درباره یکی از رزمنده هاست. 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 خودسازی به سبک شهدا از مشارطه تا معاقبه زهرا موسوی 4.5 8 این کتاب روایت ۷۳ شهید که از عر شهید یک روایت کوتاه همراه با مشخصات شهید و همچنین همراه با آیه و احادیث درباره این روایت ها 0 2 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 چغک جمعی از نویسندگان 4.4 57 چغک در ۳۵۹ صفحه همراه با عکس بخش زیادی از وقایع داستان به اتفاقات روزهای نهم و دهم دی ماه ۱۳۵۷ اشاره میکنند. 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 سلیمانی عزیز لیلا موسوی 4.6 19 این کتاب درباره زندگینامه شهید حاج قاسم سلیمانی در تقریلا ۱۸۹ داستان همراه با تصاویر حاج قاسم 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 سلام بر ابراهیم: ادامه زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی جلد 2 گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 196 کتاب سلام بر ابراهیم ۲ زندگینامه شهید ابراهیم هادی این کتاب واقعا کتاب خوبیه من توصیه میکنم اول جلد ۱ رو بخونید بعد این جلدش رو جلد ۱ نسبت به این جلد بهتره. 0 3 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 196 این کتاب زندگینامه شهید ابراهیم هادی هست دم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی گرم. واقعا خیلی چیزا بود که یاد گرفتیم توصیه میکنم که حتما بخونید. 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 175 روایت کوتاه از زندگینامه شهید حاج قاسم سلیمانی این کتاب واقعا کتاب خوبی بود توصیه میکنم حتما حتما بخونید. 0 0 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 به وقت اردیبهشت: شهید حسن قاسمی دانا مریم عرفانیان 4.2 8 خاطرات شهید مدافع حرم حسن قاسمی دانا به روایت مادر و دوستانش کتاب خیلی خوبی بود ممنون از نویسنده اش. توصیه میکنم این کتاب رو حتما بخونید. این کتاب در ۱۹ داستان درباره این شهید نوشته شده است. همراه با تصاویر شهید 0 1 اَمیرْرِضا|Amirreza 1402/5/1 ابوعلی کجاست؟ نوید نوروزی 4.1 9 کتاب در مورد خاطرات خودگفته شهید مرتضی عطایی درباره زندگینامه خود و عملیات ها در سوریه همراه با خاطراتش با شهید مصطفی صدرزاده در ۴۰ روایت کوچک و بزرگ همراه با تصاویر و ضمائم 0 1