یادداشتهای شقایق خیری (9) شقایق خیری 1401/6/4 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 155 کتاب خوبیه برای افرادی که میخوان خوندن فلسفه رو از کلیات و مسائل ساده شروع کنن خوبه، البته ترجیح میدم کتب فلسفی رو در همون قالب خودشون بخونم، بدون اینکه داستانی باشن و... گاهی برای خواهر کوچکترم می خوندم بعضی قسمتهاشو و باهم دربارش حرف می زدیم، از این جهت که شروع خوبی برای عمیقتر فکر کردن و دیدن جهت های مختلفی بود براش، راضیم. 0 17 شقایق خیری 1401/6/3 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 156 ناامیدی فضای حاکم بر داستان و بی معنی بودنش و تا جایی که یادمه کمی محتوای جنسی که داشت رو دوست نداشتم. حدودا ۱۶ ساله بودم که به پیشنهاد اطرافیان خوندم و نصفه ولش کردم. البته که قلم و کشش داستان خوب بود. 0 13 شقایق خیری 1401/5/28 نخل و نارنج یامین پور 4.4 195 چون کتابی بود که یهو خیلی معروف شد علاقهای به خوندنش نداشتم اما فروردین ماه که خوندم برام دوست داشتنی بود. خیلی زیاد. خط داستانی و قلمش قشنگه و واقعا پسندیدمش... 0 13 شقایق خیری 1401/5/27 مراقب خودت باش دختر ریچل هالیس 3.0 36 کتاب روانشناسی زرده، از اینا که اثر موقتی داره و آدم میخواد باهاش دنیا رو فتح کنه اما بعدش دوباره واقعیت ها بهش حمله می کنن... اولش که میخوندم خیلی دوسش داشتم اما بعد که ازش گذشت و در حین خوندن کتاب متوجه شدم کتاب فقط در حال امید دادن بدون راهکار به درد بخوری هست. نمی پسندم حقیقتا 3 12 شقایق خیری 1401/5/27 کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی سیدعلی خامنه ای 4.2 27 نکات خوبی گفته شده که بهتره آدم هایی که توی گروههای مختلف فعالیت دارن بخوننش. من یه سری از توصیههای کتابو هنوز یادمه بعد پنج سال و توی کارای مختلفی ازش استفاده میکنم. 0 8 شقایق خیری 1401/5/27 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 228 واقعیت انتظار داشتم خیلی قلم فوقالعاده تری باشه، حداقل به اندازهی تعریف هایی که شنیدم اما اینطور نبود. قشنگ بود ولی نه به اندازهای که ازش تعریف شده بود. 0 14 شقایق خیری 1401/5/27 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 77 من خیلی دنبال کتابی بودم که درباره ی خانم امالبنین، مادر حضرت عباس نوشته شده باشه، نه اینکه نباشه ولی کتاب هایی که درباره ی ایشون هست توی کتابخونه ها و فضای مجازی و کتابفروشی هایی که من می رفتم یافت نمیشد به دلیل قدیمی بودن و سنگین بودنش. اما اینجا درباره ی ایشون نگاه خوبی داره و روایت های قشنگی گفته. کتاب با قلم راحتي نوشته شده، ماجراهایی که گفته بعضي هاشون روایت متفاوت هم دارن اما نویسنده روایتی که بیشتر مورد تایید بوده رو آورده در کل اون موقع که خوندمش خیلی دوسش داشتم. برای سن نوجوون ۱۶ ،۱۷ ساله هم فکر میکنم خیلی مناسبه. 0 8 شقایق خیری 1401/5/27 علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 42 کتاب رو به توصیه ی آقای پناهیان در یکی از کلیپهاشون خوندم. کتاب خوبیه، نگاه جامعی از اتفاقات میده، به عنوان مخاطب یه سری مسائل رو نمی دونستم کدوم اول رخ داده که این مسئله به خوبی با خوندن کتاب برام حل شد. قلمش به نسبت کتاب حیدر و بعضی کتابهای مرتبط با زندگی امام علی خشک هست که طبیعیه چون نویسنده تا جای ممکن نخواسته تغییری در کتاب و متن احادیث و خطبه ها و.. ایجاد کنه. دربارهی بعضی مسائل مثل شهادت حضرت زهرا زیاد توضيحی نداده. در کل راضی یودم از خوندنش. 0 2 شقایق خیری 1401/5/27 حیدر آزاده اسکندری 3.8 78 موقع خوندنش با پیش فرض اینکه امام قطعا شان بالاتری از کتاب داره خوندم که مثل بقیه ی دوستان که نظر گذاشته بودن اذیت نشم. اتقاقا من موافق این هستم که اول شخص نوشته شده کتاب، برای افرادی که مذهبی نیستن یا شناخت خوبی از امام علی یا اتفاقات ندارن یا نوجوان هستن و دلشون میخواد بدونن کتاب بسيار مناسبیه، قلمش راحته. فقط اینکه درباره ی زندگي امام تا شهادت حضرت زهراست و من دلم می خواست که این کتاب با این قلم بیشتر از اینها بنویسه. 0 3