یادداشتهای کاوه امینی (7) کاوه امینی 1401/7/4 من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش هادی یحمد 3.7 12 برای من جالب بود ،با وجه های از داعش آشنا شدم که تا قبلش برام نا آشنا بود 0 10 کاوه امینی 1401/7/3 کلبهی عمو تام هریت بیچر استو 4.0 29 چه میتوان راجبش گفت وقتی تاریخ به تأثیر گذاری این کتاب گواه میدهد 0 5 کاوه امینی 1401/7/3 قصه های من و بابام اریش ازر 4.5 48 یادمه وقتی کمتر از ۷ سالم بود مادرم این کتاب رو برایم خرید اون زمان سواد نداشتم و مادرم شب ها برایم قصه هایش را میخواند . متن قابل فهم ،روایت دلچسب و شنیدن حکایات پدری که گرچه کامل نبود ولی برای شادی فرزندش هرکار میتوانست میکرد . من بعد از این همه سال هنوز نقاشی ها و داستانهای این کتاب را در ذهن دارم . و قطعا اگر روزی صاحب پسری شدم این کتاب را برایش خواهم خرید . 0 9 کاوه امینی 1401/7/2 قلعه حیوانات جورج اورول 4.2 330 داستان خیلی جالبیه حکایت انقلابی که ازش سوءاستفاده شد و وضعیت بد هیچ تفاوتی نکرد ،تنها بالاسری ها عوض شدند. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 کاوه امینی 1401/7/2 راه جنگجو شروین وکیلی 3.0 1 با این که زیاد طرفدار این سبک شعر نیستم ولی در کل از مطالعه این کتاب لذت بردم 2 2 کاوه امینی 1401/7/2 بانگ نی هوشنگ ابتهاج 4.3 3 کتاب خیلی زیبایی هست و میشه توی سفر خواند 0 0 کاوه امینی 1401/7/2 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 262 کتاب خاطرات خوبیه و خسته کننده نیست . 0 5