یادداشتهای شکیبا ملکی آوارسین (7) شکیبا ملکی آوارسین 1401/2/30 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 113 اوایل جذب داستانش نشدم ولی وقتی به روزگار جنگ تحمیلی رسید نتونستم ازش دل بکنم، واقعا عجیب بود، برا منی که تو اون دوران زندگی نکردم خوندن این روایت ها خیلی ناراحت کننده و دردآوره، چه برسه به اونایی که با این اتفاقا زندگی کردن ... خدا اجرشون بده. 0 31 شکیبا ملکی آوارسین 1401/2/30 غرور و تعصب جین آستین 4.0 140 این کتاب خیلی خیلی قشنگه، انقدر تصویرسازی های خوبی داره که من احساس میکردم دارم با کاراکتر ها زندگی میکنم با اینکه فرهنگ متفاوتی بود ولی میشد مثل یه فیلم تجسمش کنی. بعد هم که فیلمشو دیدم تصویر کاملی تو ذهنم شکل گرفت. داستانش گیراست و نمیشه زمین گذاشتش، ارزش چندبار خوندن رو داره به نظرم. 0 25 شکیبا ملکی آوارسین 1401/2/29 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 87 داستان غم انگیز از اوضاع کشور دوست و همسایه افغانستان. اولش زیاد جذبم نکرد اما جلو که رفتم دلم میخواست زودتر به پایان برسم ببینم سرنوشت شخصیت های داستان چی میشه. برعکس بادبادک باز خالد حسینی این داستان روایتگر زنان افغانستان هست و فوق العاده دردآوره بعضی قسمت هاش ... آنچه بر سر افغانستان و مردمش اومده از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۳. واقعا واقعا ارزش خوندن داره. 0 14 شکیبا ملکی آوارسین 1401/2/29 همه چیز بودن: راهنمای آنان که (هنوز) نمی دانند می خواهند چه کاره شوند امیلی وپنیک 3.4 2 من این کتاب رو نصفه رها کردم، نه اینکه کتاب بدی باشه، ولی با خوندنش فهمیدم کتابی نیست که به درد تمام زندگی یک چندپتانسیلی بخوره، فقط برا زمانی هست که دنبال شغل و فعالیت هستی و راهکار و تمرین هاش برای اون زمانه، من چون فعلا دانشجو هستم میخواستم ببینم چطور میتونم بین یادگیری رشته های مختلف تعادل برقرار کنم ولی برای این برهه از زندگی من کارآمد نبود. به نظرم اومد باید وقتی مهارت هامو کسب کردم و دنبال کار هستم دوباره بخونمش. 0 5 شکیبا ملکی آوارسین 1401/1/25 هرس نسیم مرعشی 3.8 95 چون رمان پاییز فصل آخر سال است رو دوست داشتم، دومین رمان خانم مرعشی رو هم تهیه کردم، قلم ایشون واقعا جالبه. این داستان خیلی خوش خوان و جذاب بود. انقدر جزئیات درش بود که راحت میتونید تصویرسازی کنید و روند داستان رو مثل فیلم تو ذهنتون پیش ببرید! اتفاقات گذشته و حالِ داستان اکثرا در یک فصل بیان شده بود ( یعنی مثلا یه پاراگراف راجع به حال بود پاراگراف بعدی راجع به گذشته) من اینو دوست داشتم، اینکه یکم از پاراگراف رو بخونی تا کشف کنی راجع به چه زمانی داره حرف میزنه. در کل ارزش خوندن داره. تعداد صفحاتشم کمه و اگه درگیر داستانش بشید خیلی زود تموم میشه. 1 23 شکیبا ملکی آوارسین 1400/12/21 سربلند: روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی محمدعلی جعفری 4.2 38 کتاب زندگینامه نیست، هر بخش شامل روایت اطرافیان شهیده که تا شهادتش پیش میره، سبک زندگی شهید جالب بود، هرچند به نظرم کمی تندرو و خشک مذهب میزد اما درسهایی هم برای یادگیری داشت. اخر کتاب که تصاویر هست به جز یکی دوتا توضیحی ندارن، از تصاویر اسارات و تشییع پیکر و اینا هم عکسی نبود که بنظرم باید میبود چون خیلی وایرال شده بود و به هرحال آلبوم کاملی درست میکرد درکنار بقیه تصاویر. قیمتش برای یک کتاب روایتی خیلی زیاده، نمیدونم دلیلش چیه؟! معروف بودن شهید؟ نحوه خاص شهادتش؟ چون به نسبت صفحاتش ۹۰ هزار تومن واقعا نمی ارزه. انتشارات شهید کاظمی معمولا کتابهای خوش قیمتی داره تو این مورد نمیدونم چرا اینطوریه! 0 7 شکیبا ملکی آوارسین 1400/12/20 ملت عشق الیف شفق 3.4 201 این کتاب نه اونقد خوبه که بعضیا تعریف میکنن، نه اونقد بده که دوستان کتابخوان روش اسم کتاب زرد بذارن. نمیدونم چرا وقتی یه کتاب معروف میشه و خیلیا میخوننش کتابخوان ها اسم کتاب رو عامه پسندانه میذارن و میخوان بگن ما خوبیم. چه اشکالی داره "مردم عادی" هم کتاب بخونن؟؟ از اینکه خودمون رو از مردم جدا کنیم اصلا خوشم نمیاد. هر آدمی با ی کتابی کتابخونی رو آغاز میکنه و شاید اون کتاب کتاب خوبی نباشه. اما بعدها که میاد تو این وادی کتاب های خوبی هم پیدا میکنه. ملت عشق بدی ها و خوبی های خودشو داره. ارزش یک بار خوندن رو داره. واقع بین باشیم. 5 57