یادداشتهای 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 (81) 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/4/15 ازدواج به سبک شهداء مهدی قربانی 3.0 2 خاطرات کوتاهی از ازدواج شهدا✨ 0 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/4/15 رفاقت به سبک تانک داود امیریان 4.1 27 به یاد دارم این کتاب منبع مسابقه کتابخوانی بود...🥲😌 و من چقدر لذت بردم 🤭 صفحه به صفحه 🥲 هنوز هم با خواندش لذت میبرم...😌 به پیشنهاد من این کتاب را برادر ۸ ساله ام مطالعه کرد ، خط به خط شکسته بسته اما با قهقهههای فراوان ، بازهم به من چسبید...😉 مرکز صبا از این کتاب مجموعه انیمیشن خاکریز های نمکی را ساخته است ...✨ ✅علاوه بر کتاب این انیمیشن را توصیه میکنم 👍🏻 0 8 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/4/14 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 75 این کتاب رو خیلی دوست دارم❤️ ، به شدت جذاب و جالب🤍واقعا لذت بردم...🥰❤️🥹 ✅پیشنهاد می کنم 👍🏻 0 9 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/30 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 0.0 124 سلام و عرض ادب و احترام 🌱 امیدوارم خوب باشید ✨، تلاش میکنم نظر واقعی مو ، بدون تعارف بگم 😉 اول اینکه یکی دوسال هست که این کتاب رو خریدم(البته خواهرم خرید) ولی اصلا سمتش نرفتم ...🫣 و امروزم از سر نیاز شدید و مبرم به یک کتاب ترجیحا رمان، همین چند ساعت پیش مشغول خوندن شدم و تمومش کردم😶😶🌫️🤐🫡 راستش واقعا آمادگی خوندن و شنیدن واقعیتی چنین بی پرده و عریان رو نداشتم ...🫢 و اینکه خدایا چقدر این اسرائیل و ... کثیف اند...چقدر ...🤐 ابتدا استعداد و مهارت حیفا منو به شگفتی آورد و برگام ریخت🫢 ، خدایا ...🫢 دوم اینکه چقدر این دشمنان تو اهدافشون محکم و آموزش دیده اند ، اما... بعدش واقعا بیشتر بیشتر شخصیت حیفا منو متحیر میکرد و برگام و برگام...🫣 در ادامه که با بانو حنانه و بانو رباب (حفظ الله)یا هم(رحمة الله)آشنا شدم🫢 من شیفته شخصیتشون شدم 🤭، حالا حیفا در چشم من به شدت حقیر شده بود 🤗و صفحه به صفحه دنبال بانو رباب بودم ✨🌱❤️ ووووووااااااااایییییییی بانو حنانه و بانو رباب شما بی نظیرید بهتون افتخار میکنم❤️و زمانی که به بانو رباب و بانو حنانه رسیدم چقدر یاد بانو مرضیه حدیدچی (رحمة الله)افتادم🥲و مشتاق خوندن کتاب ایشون شدم❤️ یاد و نامشان ماندگار و راهشان پر رهرو ❤️اگر ممکنه فاتحه ای برای ایشون قرائت کنید 🌱 سپاسگزارم ✨ حیفای کثیف و... واقعا از عاقبتش خوشحالم...😉 البته که تلاش های شبانه روزه یه راوی و همکارانشون مثال زدنی🤗 و این خون غیرتی که تو رگشون جاری بود هم قابل ستایش بود🫢 در کل بد نبود🫡😶 و الان هم که دارم این یادداشت رو مینویسم به شدت گیج و منگم...🥴😵💫 و دیگه همینا... و به دنبال اینم که سایر کتاب های نویسنده رو پیدا کنم و بخونم🫣 خدایا شکرت واقعا شکرت 🌱✨❤️🤍 چه خطرات و فاجعه هایی بوده که من ازش بی خبرم اما تو حواست بوده و دفعشون کردی ✨🤍 🌱✨الحمدالله❤️ کما هو اهله ✨🌱 0 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/17 The Handmaid's Tale (The Handmaid's Tale, #1) جلد 1 مارگارت اتوود 3.7 51 سلام و عرض ادب و احترام به دوستان کتابخون یادمه چقدر این داستان به یکباره مشهور شد و تویه هر شبکه مجازی بود و همین باعث کنجکاوی من شد تا اینکه به سراغش رفتم و ...واقعیت رو بی پرده عرض میکنم😑😐🫤😵😵💫 داستانی به شدت اشغال و کثیف ، یعنی دقیقه به دقیقه که صرف این داستان شد ، چرت و احساس خسران رو بهم انتقال داد😠😡 داستان درمورد یک خانمیه که به همراه همسر و فرزندش فرار میکنن از دست کی؟ از دست دولت جدید که فرهنگ و قوانین عجیب و غریبی داره... خانم به اسارت درمیاد و یه مراحلی میگذرونن که ...🫤تا به خدمت یک زن و شوهر دربیاد ، در اصل کنیز مرد بشه...🫤 همه این خانواده ها ثروتمند و سیاستمداران و بزرگان دولت اند در طی داستان سوالاتی برام پیش اومد که نتونست بهم پاسخ بده 😑😐 هر زن و شوهر خدمه و کنیز و نگهبان دارن... و اینکه خانومه عاشق نگهبانه میشه و...😐😑و رئیسشو همون مردی که کنیزش بود رو میکشه بعدش فرار میکنه !!😑 پایان نمیدونم ولی احساس میکنم این کتاب به شدت در رد بعضی عقاید همچون عقاید دین مسیحیت و انجیله که در داستان به شدت تقبیح و حقیر شمرده میشه و انگار اون عقیده و تفکر نشات گرفته شده از دین مسیحیت و آیین خاصیه که باعث خوشبختی معدودی و به اسارت دراومدن و بدبختی تعداد کثیری شده... و قهرمان داستان که یک زنه نمیتونه جامعه رو نجات بده فقط خودشو نجات میده...و موفق به فرار میشه و حتی معشوقش رو هم نتونست نجات بده بله انگار همین حکومت سکولار و بی دین منفعت بیشتری برای مردم داره تا حکومت دینی...😑😐🫤😵🙄 2 9 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 شه مات ملکه والتر تویس 3.8 23 دوست داشتنی ، جذاب ، شگفت انگیز بود لذت بردم🥰❤️✨ 0 9 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.4 141 جذاب ، دوست داشتنی ، نوستالژی❤️✨🌱 از بچگی دوسش داشتم تا الان🥰 0 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 پیانیست رونالد هاروود 0.5 1 داستانی کلیشه ای از افسانه هولوکاست... به شدت خوب هم تصویرپردازی شده و گویا دستورالعمل اجرایی برای کشتار ، اواره ، قتل و غارت بی سابقه فلسطینی ها توسط صهیونیست میباشد!!! 0 8 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 بینوایان جلد 2 ویکتور هوگو 4.5 66 داستانی خاطره انگیز ❤️فریادی بلند که گویای جامعه نویسنده بوده به همراه چاشنی غم ، اشک ، غربت ، اندوه💔 و در آخر خوشبختی و شادکامی ✨🌱❤️ 0 4 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 بینوایان جلد 1 ویکتور هوگو 4.6 44 داستانی خاطره انگیز ❤️با چاشنی غم ، اشک ، غربت ، اندوه💔 و در آخر خوشبختی و شادکامی ✨🌱❤️ 0 4 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/4 آقای فاکس شگفت انگیز رولد دال 4.4 2 جالب و دوست داشتنی ❤️✨ لذت بردم ...👏🏻✨ 0 5 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/3 هاکلبری فین مارک تواین 4.0 14 در دوران کودکی و نوجوانی برام جالب بود و است.... 1 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/3 یاران سلیمانی: بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) در دیدار با خانواده های معظم شهدای مدافع حرم 4.8 1 بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با خانواده معظم شهدا مدافع حرم 💚اگر انسان مسلمان ، با روحیه شهادت طلبی در میدان بماند ، هیچ قدرتی نمیتواند بر او فائق گردد...✨ 🤍هیچ چیز یک انسان را برای همیشه مصونیت نمیبخشد ؛ هیچ چیز؛ نه علم، نه مجاهدت ، نه حتی تدین و تقوا ، اگر انسان سعی نکند که آنرا حفظ بکند . این جور نیست که ما به خودمان بگوییم خب، ما دیگر حالا در راه خدا این عمل بزرگ را ، این مجاهدت را انجام دادیم ، پس دیگر آسیب پذیر نیستیم ؛نخیر این جور نیست ؛حتی کسانی که کارهای بزرگ را در راه خدا انجام میدهند ، اگر مراقب خودشان نباشند ، آسیب پذیرند .دائم انسان باید از خود مراقبت کند. ❤️در تهاجم نظامی شما طرفتان را میشناسید ، دشمنان تان را می بینید ، اما در تهاجم معنوی ، تهاجم فرهنگی ،تهاجم نرم ، دشمن را شما در مقابل چشمتان نمیبینید ؛هوشیاری لازم است ! 0 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/2 عاشق داعشی من! هاجر عبدالصمد 2.6 9 سلام ااووومممممم راستش اصلا خوشم نیومد با اینکه یه نفس خوندمش و تصویرسازیش به قدری خوب بود که انگار فیلم میدیدم اما نمیدونم سبکشو دوس نداشتم و شبیه فیلمای ترکیه ای بود:/ از اینا که عاشق هم اند بعد از هم دور میوفتن ولی بعدش دوباره به هم میرسن نمیدونم شاید من اصلا سبک نگارش اعراب رو نمی پسندم ... اوووممممممممم داستان درمورد یک دختریه که عاشق همسرشه ولی به طور عجیبی طلاق میگیرن و دوسال درگیر افسردگی میشه بعدش چون طلاق اونجا ننگ محسوب میشه تحت فشار خانواده اش از عروسی با پسر عموش فرار میکنه و عضو داعش میشه و عاشق یک پسری میشه که عاشق این دختره بوده و باهم فرار میکنن و...کلی بدبختی میکشن و ...آخرش بهم میرسن ولی زود مرگ(انتقام داعش به خاطر جدا شدن و ...) اونا رو از هم جدا میکنه ! دیگه پایان ، همین بود... 0 7 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/1 آنجا که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.9 66 داستان جالبی بود... برگاممممممم راز پنهان دختره 🫣 ، رازی که تا آخرین لحظه هیچکس نمیفهمه به جز...🫢 برگام واقعا ریخت ، حیرت کردم😨 0 6 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/3/1 شمال و جنوب الیزابت گاسکل 4.0 14 خوب... 0 9 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/2/31 دوازده مرد خشمگین رجینالد رز 3.3 2 سلام میدونید داستان به طور عجیبی شگفت انگیز و جالبه...🤩 و من عاشقشم 🥰چرا؟ چونکه کل داستان داخل یک اتاقه ولی انقدر جزئیات فوقالعاده ای داره که اطلاعات جامع و فراتر از اون اتاق بهت میده...😎 فراتر از اون اتاق ...فراتر:) داستان تصمیم گیری هییت منصفه برای صدور حکم اعدام یا تبرئه متهم ۱۸ ساله است... میدونی تا لحظه آخر به حکم اون شخص اطمینان داری اما به دفعه بوووومممم🤯 با دیدن یه چیز کوچک کلا ورق عوض میشه ، فقط یه جزئیات کوچیکا...😲 _ همه اونایی که میگن گناهکاره ، دستاتونو ببرید بالا ...🖐🏻؛اونایی که میگن متهم گناهکار نیست 🖐🏻، ۱۱ نفر میگن گناهکاره، ۱ نفر میگه بی گناه...🧐 _خب حالا چیکار کنیم ؟🫤 _به نظرم درموردش صحبت کنیم...😐 _واقعا فکر میکنی بیگناهه؟🤨 _نمیدونم🫤😕 _اون بچه یه قاتل خطرناکه ، واضحه!😠 _اون فقط ۱۸ سالشه😠 _خب تو چی میخوای ؟🙄 _فقط میخوام درموردش صحبت کنیم!🧐😔 _خوب چرا به گناهکار بودنش رای ندادی؟🫤 _خوب وقتی ۱۱ نفر به گناهکار بودن رای میدن، برام آسون نیست که دستمو ببرم بالا و اون پسر رو بدون اینکه حتی درموردش حرف زده شده باشیم، بفرستم سمت مرگ...😞 _خوب کی گفته اسونه؟🤨فقط به خاطر اینکه سریع رای دادم؟ 🫤صادقانه فکر میکنم اون گناهکاره، حتی اگر ۱۰۰ سال هم درموردش حرف بزنیم بازم نظرم عوض نمیشه🤨 _ما داریم درمورد جون یه آدم حرف میزنیم🤨 ، نمیتونیم تو ۵ دقیقه تصمیم بگیریم، فرض کن اشتباه کرده باشیم!🤨🙄 _فرض کنم؟🧐 _چه فرقی میکنه چقدر طول میکشه ؟😒 _پس بیا ۱ ساعت روش وقت بزاریم 🧐 0 4 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/2/28 بر باد رفته جلد 2 مارگارت میچل 4.1 20 داستانی از قرن ۱۸ _۱۹ میلادی داستان یه دختر جوان عاشق که همه پسرای شهرشون دوسش داشتن و به نوعی آرزو داشتن باهاش ازدواج کنن اما خودش عاشق یه نفر دیگه میشه و به عروسی معشوقش دعوت میشه و تمام تلاششو میکنه که توجه معشوقشو بدست بیاره و معشوق پسش میزنه اونم به لجش با اولین پسری که ازش خواستگاری میکنه ،ازدواج میکنه ... در این داستان نژادپرستی ، طرفداری شدید از کو کلاکس کلن kkk، منطقی بودن اختلاف طبقاتی و... ورق به ورق متوجه نژادپرستی میشی و متوجه نویسنده نژادپرست سفیدپوست میشی دیگه اره...همینا 0 4 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/2/28 بر باد رفته مارگارت میچل 4.2 31 داستانی از قرن ۱۸ _۱۹ میلادی داستان یه دختر جوان عاشق که همه پسرای شهرشون دوسش داشتن و به نوعی آرزو داشتن باهاش ازدواج کنن اما خودش عاشق یه نفر دیگه میشه و به عروسی معشوقش دعوت میشه و تمام تلاششو میکنه که توجه معشوقشو بدست بیاره و معشوق پسش میزنه اونم به لجش با اولین پسری که ازش خواستگاری میکنه ،ازدواج میکنه ... در این داستان نژادپرستی ، طرفداری شدید از کو کلاکس کلن kkk، منطقی بودن اختلاف طبقاتی و... ورق به ورق متوجه نژادپرستی میشی و متوجه نویسنده نژادپرست سفیدپوست میشی دیگه اره...همینا 0 4 𝕾𝕲𝖍𝖆𝖉𝖆𝖒𝖞𝖆𝖗𝖎 1404/2/28 جایی برای پیرمردها نیست کورمک مک کارتی 3.8 8 واقعا میگم جالب نبود:/ داستان یه مردیه که راه میره آدم میکشه ، بعدش یه پول زیادی از طریق قاچاق و قتل درمیاره ، بعدش یکی میدزدتش و این می ره ومیگرده تا پیداش کنه و پولاشو پس میگیره ، و تو راه رسیدن به پولاشو کلی آدم میکشه از جمله دزد پولشو... :( پایان اصلا خوشم نیومد 0 4