یادداشتهای خورشید خانوم (44) خورشید خانوم 1404/5/24 سنگ، کاغذ، قیچی مهناز براتی 3.8 48 ببینید من این کتابو تا یه جاهایی خوندم و از یه جا به بعد یکی برام اسپویل کرد(اصلانم منتظر نیستم اون یه کتاب بخونه من براش اسپویل کنم)و تا اون جاهایی که خوندم خوشم اومد ولی پیچیده شده بود و پایان و که شنیدم اینطوری بودم که تفتقتقااتی توی شوک رفتم ولی خوشم اومد و نمیدونم الان این کتاب و خوندم یا نه ولی گفتم گفته باشم که ارزش خوندن رو دارههه 0 4 خورشید خانوم 1404/5/23 پاندای بزرگ و اژدهای کوچک جیمز نوربری 3.9 163 این کتاب خیلی قشنگ بود و چون پر از تصاویر رنگی بود دنیای قشنگتری رو به ما نشون میداد و من دوسش داشتم 0 13 خورشید خانوم 1404/5/23 آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز 4.0 55 وقتی این رو خوندم واقعا اینطوری بودم که این کتاب خیلی خوبه و هنوزم نظرم همینه شخصیت اصلی رو من خیلی دوست داشتم و طوری بود که میشد توی بعضی موارد باهاش همزاد پنداری کرد و جز اولین کتاب کلاسیک من بود و خب خیلی دوسش داشتم. به نظرم این کتاب واقعا ارزش خوندن رو داره چون قلم جادویی داشت گه باعث میشد محو قلم نویسنده بشی★ 0 14 خورشید خانوم 1404/5/23 کتابخانه نیمه شب 4.0 72 این کتاب کاملا سلیقه ایه و انگیزشیه که من دوسش نداشتم ولی همچنان نظرات مثبت هم داره و سلیقه ایه ولی من دوسش نداشتم چون بیش از حد بی موضوع بود 0 6 خورشید خانوم 1404/5/23 خردم کن طاهره مافی 4.0 159 کتاب قشنگی بود مخصوصا اینکه وایب آخر الزمانی داشت طبیعتا یه مجموعه کتاب ۱۲ جلدی رو نمیشه از رویه یک جلد قضاوت کرد ولی نظر من راجب این کتاب این بود که ارزش ترند شدن نداشت ولی رسما آرون وارنر و کنجی خیلی خدا بودن🛐>>> و جولیت الکی کتابو با لوس بازیاش کش دار میکرد 0 3 خورشید خانوم 1404/5/23 پانکراس 2 کری هارا ایزومی 4.0 1 ای کاش پایانش هپی اندینگ بود که نبود ولی این جلد نسبت به جلد قبلی یعنی یک قشنگتر بود شاید جون داستان فرق کرد و جدی تر شد 0 1 خورشید خانوم 1404/5/23 پانکراس 1 کری هارا ایزومی 4.0 1 مانگای قشنگی بود و دوسش داشتم ولی موضوع جالبی نبود که بخواد حالا مانگا بشه و این حرفا... 0 1 خورشید خانوم 1404/5/23 ماهی چاق گنده ی من که زامبی شد: باله ای زیر نیم باله است جلد 4 مو اوهارا 5.0 1 نمیدونم چطوری توصیفش کنم پس فقط میگم بخون بخون و بخوننن 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 ماهی چاق گنده ی من که زامبی شد: باله های خشم جلد 3 مو اوهارا 3.4 2 وای خیلی قشنگ بود مخصوصا اینکه داخل هر جلد دو داستان داشت و داستان های متفاوت و قشنگی داشت خیلی بهترش کرده بود 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 وقتی میمون می شوم تیموتی رولاند 4.3 1 کتاب متفاوتی بود و من دوسش داشتم 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 هیمالایا، غول قاتل حدیث لزرغلامی 2.5 1 داستان خیلی پیچیده بود ولی پایان جالبی داشت 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 رکوردشکن بی رقیب جوآنا نادین 3.8 2 این کتاب رو وقتی خوندم حس کردم محیطش شبیه جودی دمدمی و کوچه های عجیب و ماجرای آقای اسفینکس بود ولی چون متفاوت بود شبیه یه تنوع بزرگ یا شبیه یه شوک بود و من دوسش داشتم پس ارزش خوندن رو داره 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 هنری زلزله و خانه ی اشباح فرانسسکا سایمون 4.3 2 میگم کلا این مجموعه کودک هم واقعا قشنگ بود و رویاپردازی نسبتا قشنگی داشت و چون هنری یه کوچولو متفاوت تر بود قشنگ تر شده بود داستان. 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 کریسمس مبارک، جرونیمو! جلد 15 جرونیمو استیلتن 4.0 1 این جلد تقریبا میشه گفت چرت بود 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 هنری زلزله و ماشین زمان فرانسسکا سایمون 4.4 3 وای فقط اونجاهایی که داداش کوچولوش و میترسوند و اونم واقعا میترسید 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 دنیای معرکه ی تام گیتس ناهید تمیمداری 4.5 4 چه محیط متفاوت و نقاشیای قشنگی داشت و کلا معلوم بود خاصه 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 پنجه ت رو بکش، کله پنیری! جلد 3 جرونیمو استیلتن 4.3 2 این کتاب اونموقع قشنگ بود 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 هنری زلزله و تعطیلات پرماجرا فرانسسکا سایمون 4.4 4 این کتاب کوتاه داستان قشنگی داره و بخونشششششش 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 دفترچه خاطرات یک بی عرضه: حقیقت تلخ جلد 5 جف کینی 4.3 3 این کتاب واقعا قشنگ بود یعنی هنوزم بهش فکر میکنم میخندم خیلییی قشنگ بود مخصوصا آخرش که فهمیدن همه ی کارا زیر سر کیه و اگر نمیتونی کتابش رو بخونی وقت بذار و فیلمش رو ببین ★راستی شما فیلم رو ترجیح میدین یا کتاب رو؟ 0 0 خورشید خانوم 1404/5/23 جودی به کالج می رود جلد 7 مگان مک دونالد 4.5 12 این فصل درمورد این بود که جودی خانوم یهویی دوست داشتن برن کالج ولی چون کوچولو بودن نمیتونستن برن و فقط اداشون رو درمیاورد 0 0