یادداشتهای ماردین ویسی (4) ماردین ویسی دیروز مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 217 این کتابو خیلی دوست داشتم و دارم، تنها کتابی بود که مدت ها بعد از خواندش فکرم واقعا درگیرش بود ،. این کتاب زیباییش از اونجا نشأت میگیره که اون داستان در مورد کسیه که در حال مرگه. اون درد و احساسات کسی رو که میمیره رو برات توضیح بده 0 0 ماردین ویسی 3 روز پیش لذات فلسفه: پژوهشی در سرگذشت و سرنوشت بشر ویل دورانت 4.4 4 واقعا این کتاب رو به عاشقان فلسفه توصیه میکنم. هرچند کسی پیدا نمیشه که عاشق فلسفه باشد و این کتاب ارزشمند رو نخوانده باشه اینو برای کسانی میگم که دوست دارند فلسفه بخوانند این کتاب واقعا یکی از ارزشمند ترین کتاب های فلسفی هستش ولازم میدونم که حتما این کتاب خوانده بشه 0 0 ماردین ویسی 3 روز پیش اسب سیاه تاد رز 3.8 14 واقعا کتابی بود. که لازم میدونم برای هر جوان و نوجوانی بخونه کتابی که به تو اینو میفهمونه واینو به تو میفهمونه. موفقیت تنها و تنها به خودت و انتخاب های خودت بستگی داره نه به زمان و مکان ، هرچی بگی. قابل وصف نیست این کتاب. هرکی میخواهد کتابی بخواند و لذت ببرد ،سری به این کتاب بزند 0 0 ماردین ویسی 7 روز پیش گریز از آزادی اریک فروم 4.2 3 کتابی که واقعا چیز های زیادی برای آموزش داشت. هرچند کمی ترجمهش سنگین بود. اما چیزی از ارزش آن کم نمیکند 0 4