یادداشتهای زهرا باغجری (4) زهرا باغجری 1404/3/8 خاتون معطر: شیانگ فی لیلا امانی 3.0 1 انتخاب موضوع کتاب و جزعیات و حال و هوای امپراطوری چین برام جذاب بود . داستان میتونست خیلی قوی تر باشه اما همین هم خوب بود . مسلمانانی که کم تر از اون ها خبر داریم... 1 4 زهرا باغجری 1404/3/3 دود خوسه ابخرو 4.0 12 کمتر از بیست و چهار ساعت تمومش کردم . اما در انتها فقط حس ها باهام موند . نمیتونم بگم چیزی دستگیرم شده باشه ازش. اما متن خوش خوان و روان بود برا همین بدون توقف میتونستم بخونم و ادامه بدم 0 4 زهرا باغجری 1404/2/9 جز از کل استیو تولتز 4.1 189 مغز مریض نویسنده رو دوست دارم . ی استاد داشتم دقیقا مشخصات ظاهری و خط فکریش با شخصیت اصلی مو نمیزنه . برا همین همش خندم میگرفت . چطوری ی نویسنده از اول تا آخر از فلسفه میگه و کسی ندونه اصلا نمیفهمه داره از اگزیستانسیالیست میگه . انقدر که ماهرانه اطلاعات و میده و تو ذوق نمیخوره ... 0 6 زهرا باغجری 1403/2/24 ابله محله کریستیان بوبن 3.7 7 بوبن از اون آدمای عجیب بود افسوس که دیگه نیست تا بنویسه _زاویه دید عجیبش .... _نمیتونم موقع خواندنش لبخند نزنم. _هروقت که میخوام حالم خوب بشه بین این روزای خسته کننده زندگی قطعا بوبن میخونم. 0 6