یادداشت کائوروکو واگوری
1404/5/26

💥داستان سرو غمگین خوب بود اما عالی نبود 🌟نمی خواهم درباره این داستان توضیحی بدم چون ممکن داستان لو بره اما دوست دارم برداشت خودم از یکی از سبک های آگاتاکریستی با شما به اشتراک بگذارم.اگر داستان های آگاتاکریستی رو یک عروسی فرض کنید که یکی درون آن کشته شده است.در این صحنه 💫خود آگاتا با مخاطبش چا چا می رقصه 🌟و تویه اندک فرصت هایی که شما برای نگاه دقیق تر به اطراف به دست می آورد با مضنونین اصلی مواجه می شوید که دور شما حلقه زدند و دارند بندری می رقصند. 🌟و در آخر مجرم اصلی هم یک جایی میان مهمان ها نشسته و شمارو تماشا می کند و اگر احساس خطر کنه به بهانه شاباش کمی جلو می آید تا موقعیت خودش را امن کند و پوآرو هم حکم آن مهمان ناخوانده را دارد که سر زده می آید خونه طرف مهمانی و می خواهد فیلم عروسی را ببیند و از او می پرسه ✨چرا دهن شوهر خاله تون اینقدر بازه 😅مادام!!به نظرتون اون چه جور شخصیه! احتمال داره که چیزی مصرف کرده باشه!! 🌟و در همین حین که صاحب خونه داره توضیح می دهد به یکباره چشم های پوآرو گرد می شود و به تلویزیون اشاره می کند و می گوید این زن چاقی که داره وسط می رقصه و به زمین پا می کوبه کیه؟؟ 👈پاسخ:زن دایی 🌟پوآرو ابروها را در هم می کشد و با جدیت می گوید به نظرم مادام زن دایی تان با این وزن اگر روی مقتول لاغر اندام ما سقوط می کرد آیا...آیا...فکر نمی کنید که او با این وزن بتواند باعث مرگ مقتول ما شده باشد.به علاوه من ندیدم که شما رقص چاقو انجام بدهید چرا؟علت خاصی داشت ؟ 👈پاسخ:چون چاقو گم شده بود 💫پوآرو به فکر فرو می رود و سر تکان می دهد : صحیح؛ پس که این طور... 🌟🎉(کلا در بسیاری از داستان ها،آگاتاکریستی تلاش کرده با سرنخ های محدود و مخفی؛ مجرم را تا انتهای داستان در وضعیت سفید قرار بدهد💖)
1404/5/26
چقدر قشنگ توضیح دادی. تصویر سازی عجیب و نویی بود. تا حالا از هیچ کتابی همچین برداشتی نداشتم. الی الخصوص کتاب جنایی!(* ゚∀゚) از آگاتا کریستی خیلی جدیدا دارم می بینم و می شنوم. اگر کتاب هاشو معمولا می خونید یا از بین اونهایی که خوندین، می تونین چند تا معرفی کنین. و اگر با سر آرتور کانن دویل آشنا هستید،تفاوت آگاتا با سر آرتور رو می تونین بگین. ممنون میشم.
1404/5/26
از کتاب های آگاتاکریستی چند تا که به نظرم جالبه به شرح زیر است ۱.قتل خانم مک گنتی (داستانی چند لایه با چندین احتمال با رازهایی بزرگ) ۲.قتل در خانه آخر (پیچیدگی و فریب) ۳.قتل در خوابگاه دانشجویی (توجه بی نظیر جزئیات غیر مرتبط و ارتباط دادن آنها به هم) ۴.قتل های الفبایی ( معمایی؛پیچ داستانی خوب و پر از حوادث و جزئیات) ۵.قتل بر فراز ابرها (بسیار نبوغ آمیز مشابه آن را در هیچ کتابی ندیدم) ۶.پرده آخرین پرونده پوآرو (پایان دراماتیک یک اسطوره) ۷.مرگ راجر آکروید(که معروفترین است) ۸.و آنگاه که هیچکس باقی نماند (فلسفه بسیار عالی ولی پرداخت نه چندان جذاب ولی اما خوب) کتاب زیاد هست اما به نظرم این چندتا بهترین هستند درباره سر آرتور خالق شخصیت شرلوک هم فقط اقتباس های تصویری را دیدم و کتاب ها را مطالعه نکردم پس نمی توانم دقیق نظر بدم🙃 امیدوارم که برایت مفید باشد 💖💖💖
کائوروکو واگوری