یادداشت روشنا
4.1
همهی آنچه میخواستم آن بود که صادقانه به مردم بگویم: «نگاه کنید به خودتان. نگاه کنید چه زندگی نابهسامان و ملالانگیزی میگذرانید.» این مهمترین چیزی است که مردم باید دریابند. و وقتی آن را بهراستی دریافتند، بیگمان زندگی تازه و بهتری خواهند آفرید. انسان زمانی نیکتر خواهد شد که او را چنان که هست به خودش بنمایانیم. آنتون چخوف شخصیتهای نمایشنامه حرف میزنن و حرف میزنن ولی در عمل نمیتونن هیچ اثری روی وضعیتشون بذارن. انگیزهای هم برای این کار ندارن. ملال و خستگی! آیا چخوف میخواست همین رو بهمون نشون بده که خیلی حرف میزنیم، تحلیل میکنیم و بیانیه میدیم ولی در عمل هیچکاری انجام نمیدیم؟ تو کتاب جزء از کل اومده: «چخوف اعتقاد داشت اگر به آدمها نشان بدهیم چطور موجودی هستند بهتر میشوند. فکر نکنم حرفش درست باشد. فقط باعث میشود غمگینتر و تنهاتر شوند.» منم دوست داشتم از چخوف بپرسم مطمئنید آقای چخوف؟ که آدمها اینطوری بهتر میشوند؟ میترسم ناامیدی برشان دارد و قضیه به کل خراب شود! نوری بیلگه جیلان هم جایی گفته: چخوف به من یاد داده است که چطور باید زندگی کنم. شاید حالا که چخوف نیست، بتونم از آقای جیلان بپرسم چطور؟ پ.ن: چرا امتیاز کامل دادم؟ چون با این حال داستان رو دوست داشتم و همینطور شخصیتپردازیها فوقالعاده بودن. و فکر کردم با اوصافی که گفتم یا باید امتیاز معمولی بدم یا کامل. و تصمیم گرفتم فعلاً به چخوف اعتماد کنم. پ.ن.۲: اصلاً هم از تهدیدهای آقای خطیب نترسیدم. 🚶🏻
یه بند به منشور اخلاقی اضافه کن خانم فلاح تهدید واجاد رعب ووحشت بین اعضا توسط مدیران ممنوع میباشد حتی شما حناب خطیب عزیز 😌🙂 بگو خشونت ودیکتاتوری منسوخ شده آقای خطیب
فرحنازرحیمی